5 πράγματα που δεν ξέρεις για την Kate Middleton!

Όσο πιο κοντά- μια ανάσα πλέον- είμαστε στην ημέρα του γαλαζοαίματου γάμου, τόσο πιο καλά γνωρίζουμε την μέλλουσα πριγκίπισσα! Κι όμως παρά την τρέλα και τον βομβαρδισμό πληροφοριών των τελευταίων ημερών, υπάρχουν ακόμα πράγματα που δεν ξέρουμε για την κυρία Catherine Middleton

Ή τουλάχιστον δεν ξέραμε, πριν τα ..ψάξουμε!

Μάθαμε λοιπόν ότι:

1) Η Kate, άργησε να τυλίξει τον πρίγκιπά της! Στα 29 της χρόνια πλέον θα γίνει αύριο, μετά το μυστήριο, η μεγαλύτερη σε ηλικία νύφη στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας!

2) Είναι μεγαλύτερη από τον πρίγκιπα 5 ολόκληρους μήνες! Ο William γεννήθηκε Ιούνιο του 1982 και η Kate τον Ιανουάριο της ίδιας χρονιάς

3) Είναι αλλεργική στα άλογα! Η αλλεργία της μέλλουσας πριγκίπισσας πρέπει να πούμε ότι είναι άκρως… ενδιαφέρουσα αν σκεφτούμε ότι η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας έχει τεράστια παράδοση στην ιππασία! (Ελπίζουμε αύριο να μην αρχίσει να φτερνίζεται όταν θα βρίσκεται αναγκαστικά ανάμεσα σε δεκάδες βασιλικά άλογα!)

4) Το περιβόητο διαφανές φόρεμα που φόρεσε η Kate μικρή και έκανε πασαρέλα σε επίδειξη μόδας, θα κοστίζει πάνω από 160.000 δολάρια, αμέσως μόλις παντρευτεί τον πρίγκιπα William , την Παρασκευή το μεσημέρι!

5) H Κate και ο William είναι ξαδέλφια! Ευτυχώς πολύ πολύ μακρινά! “Δωδέκατα” μεν αλλά είναι… ξαδέλφια!

Read More

And More