50 Shades Darker: Ο Mr Grey αγκαλιά με την γυναίκα και την Dakota Johnson στην πρεμιέρα του!

Η πρεμιέρα της ταινίας “Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι” (Fifty Shades Darker) ήταν το talk of the town χθες βράδυ στο Λονδίνο και όχι άδικα. Μετά την πρώτη ταινία “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι” ο Mr Grey και η γοητευτική Anastasia επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη και μας υπόσχονται μια ταινία με πολύ πάθος!

Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο μάλιστα οι δυο πρωταγωνιστές Jamie Dornan και Dakota Johnson πόζαραν αγκαλιά στο κόκκινο χαλί και προκάλεσαν πανικός. Η Dakota, όμως, δεν ήταν η μόνη γυναίκα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Jamie Dornan. Βλέπεις μαζί με τον γοητευτικό Mr Grey βρέθηκε στην πρεμιέρα και η πραγματική του σύζυγος, η Amelia Warner!

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, πάντως, η συνέχεια της κινηματογραφικής επιτυχίας του 2015 “Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι” υπόσχεται να είναι πιο “σκοτεινή” εμπειρία για τους θεατές, συμφώνησαν τόσο οι πρωταγωνιστές όσο και η παραγωγός της ταινίας στην πρεμιέρα της που δόθηκε στη Βρετανία.

“Έχει πράγματι πιο σκοτεινά στοιχεία. Έχουμε ανθρώπους που προσπαθούν να χωρίσουν το ζευγάρι, μαθαίνουμε γιατί ο Κρίστιαν είναι όπως είναι, επομένως, ναι, είναι πιο σκοτεινό”, δήλωσε η παραγωγός E.L. James, που είναι επίσης η συγγραφέας της τριλογίας των βιβλίων πάνω στα οποία είναι βασισμένες οι ταινίες και τα οποία είχαν μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησαν το 2011 και 2012.

Στο “Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι” οι πρωταγωνιστές Αναστέζια Στιλ και Κρίστιαν Γκρέι τα ξαναφτιάχνουν και ξεκινούν τη σχέση τους από την αρχή. Ωστόσο, το ζευγάρι είναι αναγκασμένο να αντιμετωπίσει τους εσωτερικούς δαίμονες του Κρίστιαν και διάφορους που απειλούν να τους χωρίσουν.


Read More

And More