6 εκατομμύρια ευρώ για 5 μέρες δουλειάς πήρε διάσημος star του Χόλιγουντ!

Η οικονομική κρίση φαίνεται πως δεν έχει αγγίξει το Χόλιγουντ και αυτό φαίνεται από τις υπερβολικές αμοιβές των ηθοποιών. Ο λόγος για τον διάσημο Dustin Hoffman που πήρε 6 εκατομμύρια ευρώ για πέντε μέρες δουλειάς.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην ταινία “Little Fockers” με τον Robert De Niro και τον Ben Stiller, φαίνεται ότι πληρώθηκε καλά για το φάμέγκο που χόρεψε, στο πλαίσιο του ρόλου του.
Ο ηθοποιός χρειάστηκε να γυρίσει από την αρχή κάποιες σκηνές από την νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί. Γι’ αυτό χρειάστηκε εκ νέου συνεννόηση ανάμεσα στην παραγωγή της ταινίας και τον ίδιο, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθεί το ποσόν της τελικής του απολαβής, με την δικαιολογία ότι χρειάστηκε να ξαναδουλέψει για την ταινία από την αρχή.
“Η εταιρεία Universal πήρε την απόφαση να ξαναγυρίσει από την αρχή κάποιες σκηνές, με αποτέλεσμα να απαιτήσει επαναδιαπραγμάτευση των όρων της συνεργασίας. Και όχι μόνον ζήτησε κάποια πράγματα, αλλά τα πήρε κιόλας”, δήλωσε εκπρόσωπος από την παραγωγή της ταινίας στην εφημερίδα New York Post.
Μάλιστα, ο 73χρονος ηθοποιός δεν είναι ο μόνος που καλοπληρώθηκε, αφού ο Ben Stiller και ο Robert De Niro πήραν ο καθένας από 15 εκατομμύρια ευρώ για την ταινία που “σπάει” ταμεία στην Αμερική.

Read More

And More