71 νεκροί από σιδηροδρομικό δυστύχημα!

71 νεκροί από σιδηροδρομικό δυστύχημα! | tlife.gr
Ένα τρομερό δυστύχημα στοίχησε 71 ζωές στην Ανατολική Ινδία. Το τρένο εκτροχιάστηκε, έπεσε πάνω σε ένα άλλο τρένο και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής μάλλον ήταν οργανωμένο το έγκλημα.

Οι νεκροί είναι 71 στον αριθμό αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί τραυματίες. Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε έκρηξη και η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα εμπορικό τρένο. Το τρένο κατευθυνόταν στη Μουμπάι από την Κολκάτα, τη μητρόπολη της ανατολικής Ινδίας. Το δυστύχημα έγινε στην περιοχή Τζαργκράμ του κρατιδίου της Δυτικής Βεγκάλης.

Ο αξιωματούχος της Βεγκάλης είπε ότι περίπου 100 επιβάτες εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι μέσα στα βαγόνια και δεν έχουν απεγκλωβίστει. Ο εκπρόσωπος των σιδηρόδρομων έκτιμησε ότι μάλλον πρόκειται για δολιοφθορά, γιατί η περιοχή που συγκρούστηκαν τα τρένα θεωρείται προπύργιο ανταρτών.

Ρεπόρτερ της εφημερίδας Telegraph δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερ ότι ο ίδιος είδε να ανασύρονται από την αμαξοστοιχία αρκετοί νεκροί. «Μπορώ να δω τουλάχιστον τέσσερα βαγόνια που έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Βλέπω επίσης αρκετά πτώματα, παγιδευμένα κάτω από την εμπορική αμαξοστοιχία», δήλωσε ο Ναρές Τζάνα στο Ρόιτερ. Περιέγραψε επίσης σκηνές χάους και πανικού. «Οι άνθρωποι κλαίνε. Οι διασώστες προσπαθούν να βοηθήσουν τους επιζώντες και να απεγκλωβίσουν τους νεκρούς», πρόσθεσε.
.

READ more