8 Λέξεις: Πρωταγωνίστρια αποχωρεί από το cast της σειράς [video]

Στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς ΧρηστίδουΈλα Χαμογέλα” και στη δημοσιογράφο Ελένη Βουλγαράκη μίλησε το πρωί της Κυριακής η Δανάη Παππά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην ξαφνική δημοσιότητα που έλαβε στην ηλικία των 20 ετών με τον ρόλο της Άννας στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Το Τατουάζ”, στη σχέση που έχει με αυτή ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι δεν θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στο cast των “8 Λέξεων”.

“Διασκέδασα τη δημοσιότητα. Μου άρεσε αυτό που συνέβη. Από την άλλη όμως με φόβιζε. Όταν σε μια τέτοια ηλικία σου δίνετε μια τέτοια δημοσιότητα και γίνεσαι πιο γνωστός στον κόσμο πάει να πει ότι έχεις και άτομα που σε έχουν σαν πρότυπο. Και εγώ έπρεπε μέσα από αυτό να ωριμάσω ώστε και οι δικές μου επιλογές σαν Δανάη να είναι αντάξιες για να μπορέσω να γίνω ένα σωστό πρότυπο” ανέφερε αρχικά η όμορφη ηθοποιός.

“Δεν θα συνεχίσουμε με τον Ανδρέα Γεωργίου. Φέτος ήταν η τελευταία μου χρονιά. Μπορεί να κάνω ένα διάλειμμα από την Κύπρο αλλά του χρόνου δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Θέλω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα και να μη με εμποδίζουν οι πτήσεις. Είναι κάτι κουραστικό από μόνο του. Είναι ένα μικρό βάσανο. Το συζήτησα με τον Ανδρέα γιατί το σκεφτόμουν από την αρχή των «8 Λέξεων». Ήταν μια κουβέντα κλεισίματος αλλά συνεχίζει ο ένας να είναι μέσα στην καρδιά του άλλου. Έκλαιγα όταν του το ανακοίνωσα”, αποκάλυψε η Δανάη Παππά.

“Μου έχει τύχει να βρίσκομαι κάπου και κάποιος από τις γύρω παρέες να ‘χει πάρει τηλέφωνο και να ‘χει έρθει κάποιος φωτογράφος. Δεν νιώθω ωραία. Δεν είναι κάτι το οποίο διασκεδάζω. Δεν είναι ωραίο. Δεν το απολαμβάνω”, συμπλήρωσε η Δανάη Παππά.

Δες το βίντεο:

Η Δανάη Παππά είναι έτοιμη για το επόμενο επαγγελματικό βήμα.

Read More

And More