8 λέξεις: Πρωταγωνίστρια του «Τόλμη και γοητεία» μπαίνει στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου [video]

Μια αποκάλυψη, που ενθουσίασε τους φανατικούς τηλεθεατές της νέας του σειράς, έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου μέσω Instagram, το βράδυ της Κυριακής. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο, αποκαλύπτοντας πώς η «Μπρουκ» της θρυλικής σειράς «Τόλμη και Γοητεία» μπαίνει με ρόλο – έκπληξη στις «8 λέξεις».

Στο εν λόγω βίντεο, η Katherine Kelly Lang ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου στις «8 λέξεις», ενώ κατέληξε λέγοντας: «Γεια σου Ελλάδα, γεια σου Κέρκυρα».

«Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επί λέξη “δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω”, μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η “γοητεία” σου με έκανε να “τολμήσω” να σε πλησιάσω», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου στη λεζάντα που τα συνόδευε.

View this post on Instagram

Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο ethnos.gr, εδώ και δύο μήνες η ηθοποιός είχε επαφές με τον δημοφιλή πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη για τη συμμετοχή της στη σειρά. Η συμφωνία έκλεισε και σε λίγο καιρό η Katherine Kelly Lang έρχεται για γυρίσματα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα. Η σταρ θα υποδυθεί μια δημοσιογράφο, ενώ η συμμετοχή της στις «8 λέξεις» θα διαρκέσει για αρκετά επεισόδια.

Αναμένουμε, λοιπόν, να την δούμε στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164