Μαρία Ηλιάκη: Η selfie με το τρυφερό σχόλιο που δημοσίευσε ο σύντροφός της και η απάντησή της!

Ένα βήμα πριν το γάμο φαίνεται πως είναι η Μαρία Ηλιάκη και ο αγαπημένος της Στέλιος Μανουσάκης. Το ζευγάρι, που τον περασμένο Μάιο έκλεισε ένα χρόνο σχέσης, είναι στα καλύτερά του και αυτό δεν κρύβεται. Μάλιστα, το φιλικό του περιβάλλον φαίνεται σίγουρο πώς η πρόταση γάμου του γοητευτικού γυναικολόγου στην γνωστή παρουσιάστρια δεν θα αργήσει να έρθει.

Μέχρι τότε, οι δυο τους περνούν όμορφες στιγμές μαζί και μοιράζονται τον χρόνο τους ανάμεσα σε Ελλάδα και Ελβετία, με την Μαρία κυρίως να βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού ο Στέλιος εργάζεται στη Ζυρίχη.

Οι δυο τους είναι full in love και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα μέσα από τις τρυφερές αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς ο ένας για τον άλλο. Μια τέτοια, λοιπόν, έκανε χθες ο Στέλιος Μανουσάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη του στην Μαρία Ηλιάκη.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία που είχαν βγάλει στις καλοκαιρινές διακοπές τους και στη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε χαρακτηριστικά: “My gilr! (Το κορίτσι μου!)”.

Λίγα λεπτά αργότερα, η παρουσιάστρια έσπευσε να του κάνει like, ενώ σχολίασε: “Εγώ εγώ!!!!”, βάζοντας δίπλα δύο καρδιές. Εκείνος δεν έχασε χρόνο και της απάντησε: “Εσύ εσύ!”, συνοδευόμενο από μια καρδιά.

Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και πολύ τους χαιρόμαστε!

Read More

And More