Ευαγγελία Πλατανιώτη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της πρώην παίκτριας του Nomads!

Την Ευαγγελία Πλατανιώτη τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Nomads του ANT1, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει για το αγωνιστικό της πείσμα, αλλά και το καλλίγραμμο κορμί της.

Αν δεν θυμάσαι, η αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης αποχώρησε από το reality επιβίωσης, όταν ο τότε σύντροφος της, Άγγελος Βλαχόπουλος, της έκανε μια άκρως ρομαντική πρόταση γάμου, ενώ εκείνη βρισκόταν στο μακρινό Παλαουάν.

Παρόλα αυτά το ζευγάρι δεν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς αποφάσισε να χωρίσει οριστικά, μετά από έξι χρόνια. Ο γάμος τους, λοιπόν, ματαιώθηκε και πλέον έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Πριν μερικές μέρες, η όμορφη Ευαγγελία πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, βρέθηκε σε γνωστό bar-restaurant στο Σύνταγμα, όπου δείπνησε με την παρέα της, αποδεχόμενη την πρόσκληση του PR manager Νεκτάριου Σκαμνάκη.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πώς δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε, καθώς η Ολυμπιονίκης έχει κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Πλέον, έχει υιοθετήσει την τάση του κοντού-αυστηρού καρέ με αφέλειες, το οποίο όμως της ταιριάζει απόλυτα και την κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Δες τις φωτογραφίες:

Εσύ πώς την προτιμάς;

Read More

And More