AXDW 2024: Ο Δημήτρης Στρέπκος αφιέρωσε το fashion show στη μνήμη της Κάτιας Νικολαΐδου – «Μας πρόλαβε ο χάρος»

Συγκίνησε ο Δημήτρης Στρέπκος με τις αναφορές του στην Κάτια Νικολαΐδου στην οποία αφιέρωσε το μεγάλο του fashion show στο AXDW 2024.

Όπως ανέφερε ο σχεδιαστής σε δηλώσεις του: «Η Κάτια ήταν η αδελφική φίλη – οικογένεια. Δεν θα ήταν στο show, αλλά δεν θα μπορούσε και να λείπει. Οπότε το show ξεκίνησε με το ρούχο που της άρεσε και το βίντεο με τη φωνούλα της και έκλεισε στο show με ένα βίντεο που μας στέλνει φιλιά από τον παράδεισο γιατί εκεί είναι σίγουρα.

Είναι δύσκολο να διαχειριστώ την απώλειά της, ακόμη και τώρα συνεχίζω να στέλνω μηνύματα, αλλά ευτυχώς από κάτω είναι η μητέρα της και ο αδελφός της και αισθάνθηκα ότι έχω την οικογένειά της μαζί μου», είπε για την απώλεια της ηθοποιού και στενής του φίλης.

«Δημιούργησα μια σειρά πάνω της, για το τι θα μπορείς να φορέσεις σε ένα ταξίδι αν πηγαίναμε στη Νέα Υόρκη. Σκοπός μας ήταν να πάμε στη Νέα Υόρκη και θα κάνουμε φωτογραφίσεις στους δρόμους και στα εστιατόρια. Είχαμε κάνει όλο το concept, αλλά μας πρόλαβε ο χάρος», ανέφερε ο Δημήτρης Στρέπκος για την Κάτια Νικολαΐδου.

Read More

And More