Alessia Demetz: “Eξαφανίστηκε” από τα social media η πρώην του Αλέξη Παππά λίγο πριν την πρεμιέρα του Bachelor

Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει σε λίγες ημέρες το The Bachelor με τον Αλέξη Παππά να παίρνει τον ρόλο του εργένη. Ο ηθοποιός θα κληθεί να γνωρίσει 21 κοπέλες, ωστόσο μόνο μια θα καταφέρει να του κλέψει την καρδιά και να ζήσουν μαζί ένα τρυφερό ειδύλλιο. (δες εδώ το trailer για τον νέο κύκλο του The Bachelor)

Λίγους μήνες όμως πριν, ο Αλέξης Παπάς είχε ζήσει έναν δυνατό αλλά σύντομο έρωτα με την Alessia Demetz. Η όμορφη ξανθιά κοπέλα από το Μονακό είχε γνωριστεί στο Μόντε Κάρλο όπου συναντήθηκαν για 2 μόλις λεπτά στις κυλιόμενες σκάλες ενός εμπορικού κέντρου.

Η σχέση τους ήταν πλατωνική αφού η επικοινωνία τους ήταν μόνο τηλεφωνική μέχρι τη μέρα που ο Αλέξης Παππάς έφυγε για τo Survivor με εκείνη να τον περιμένει να επιστρέψει. Όταν ο Αλέξης Παππάς επέστρεψε στην Ελλάδα συναντήθηκε μαζί της στο Ντουμπάι όπου και ξεκίνησε μια πολύ τρυφερή σχέση που όμως δε κράτησε πολύ μιας και ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να την χωρίσει μέσα από ένα μήνυμα με εκείνη να εμφανίζεται στις τηλεοπτικές εκπομπές πληγωμένη αλλά και θυμωμένη μαζί του.

Οι εμφανίσεις της Alessis Demetz στις διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές της χώρας μας ήταν πολλές και αρκετά συχνές. Το τελευταίο διάστημα όμως η ίδια είχε αποτραβηχτεί ενώ αν κάποιος ψάξει σήμερα το προφίλ της στα social media δε θα μπορέσει να τη βρει πουθενά.

Read More

And More