Alexander Wang: Έτσι απαντά στις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος του

Στην αντεπίθεση αποφάσισε να περάσει ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Alexander Wang διαψεύδοντας κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς νεαρών μοντέλων που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βρετανός Owen Mooney, μοντέλο στο επάγγελμα κατήγγειλε ότι ο Wang τον παρενόχλησε σε νυχτερινό κέντρο στη Νέα Υόρκη στις 21 Ιανουαρίου 2017 ενώ ακολούθησαν μερικές ακόμη ανώνυμες καταγγελίες για άλλα παρόμοια περιστατικά με πρωταγωνιστή τον γνωστό σχεδιαστή.

Ο Owen κατήγγειλε ότι ο Wang εκμεταλλεύτηκε την πολυκοσμία στο νυχτερινό κέντρο και ξεκίνησε να τον χαϊδεύει, γεγονός που τον πάγωσε και του δημιούργησε σοκ. Ακόμη μεγαλύτερο σοκ έπαθε όταν κατάλαβε ποιος τον άγγιζε.

Μιλώντας στον Guardian, ο Alexander Wang υποστήριξε ότι τις τελευταίες ημέρες δέχεται αβάσιμους και τρομερά ψευδείς ισχυρισμούς, που προβάλλονται από λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς στοιχεία και αποδείξεις. Όπως υποστήριξε, είναι εξοργιστικό να βλέπει τα ψέματα να διαιωνίζονται ως αλήθειες και αποκάλυψε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον όσον τον κατηγορούν.

Read More

And More