Ana Beatriz Barros: Απολαμβάνει την παραμονή της στην Ελλάδα! Οι βόλτες στα νότια προάστια με τον σύζυγό της (pics)

Στην Ελλάδα μένουν πλέον μόνιμα η Ana Beatriz Barros και ο μεγιστάνας σύζυγός της, Karim El Chiaty. Όπως σου είχαμε γράψει πριν μερικές ημέρες, το αγγελάκι της Victoria’s Secret και ο δισεκατομμυριούχος άντρας της μαζί με τα δυο παιδιά τους έχουν επιλέξει εδώ και λίγο καιρό να μείνουν στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα, αφού αισθάνονται πιο ασφαλείς εδώ απ’ ό,τι στο Λονδίνο, όπου ζούσαν μόνιμα.

Το διάσημο ζευγάρι έχει νοικιάσει το δικό του σπίτι και μένει πλέον στα νότια προάστια της ελληνικής πρωτεύουσας, γιατί εδώ νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια. Μπορεί να βρισκόμαστε σε καθεστώς lockdown, ωστόσο η Ana Beatriz έχει την ευκαιρία να βγαίνει για σωματική άσκηση κοντά στο σπίτι της και να πηγαίνει βόλτα στην παραλία μαζί με τα παιδιά της. Το διάσημο μοντέλο είναι ενθουσιασμένη που έχει τη θάλασσα ακριβώς δίπλα της και σχεδόν καθημερινά περπατά δίπλα στο κύμα με την οικογένειά της. 

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την Ana Beatriz Barros με τον σύζυγό της σε βόλτες τους στα νότια προάστια, πριν κλείσουν τα μαγαζιά και μπούμε όλοι σε καραντίνα, φορώντας φυσικά τις μάσκες προστασίας τους.

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More