Angelina Jolie: Με αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία κατά του Brad Pitt πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο

Στα δικαστήρια πρόκειται να βρεθούν σε λίγο καιρό η Angelina Jolie και ο Brad Pitt για το πολύκροτο διαζύγιό τους. Το The Blast εξασφάλισε έγγραφα από τη δικογραφία σύμφωνα με τα οποία η star είναι έτοιμη να εμφανιστεί με αποδείξεις για την κακοποίησή που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε από τον πρώην σύζυγό της.

Σε ξεχωριστό έγγραφο αναφέρεται το ενδεχόμενο να εμφανιστούν στη δίκη και να καταθέσουν τα τρία μικρότερα παιδιά τους, που είναι και τα βιολογικά, η Shiloh, ο Knox και η Vivienne, εφόσον το δικαστήριο το επιτρέψει.

Θυμίζουμε πως η δικαστική διαμάχη του ζευγαριού για το διαζύγιο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016 και ακόμη δεν έχουν καταφέρει να καταλήξουν σε μια κοινή απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών τους και τον διαμοιρασμό της  τεράστιας περιουσίας τους.

Αμέσως μετά την αίτηση διαζυγίου της Jolie είχε γραφτεί παντού ότι ο Pitt βρέθηκε να ερευνάται ως φερόμενος δράστης κακοποίησης παιδιού μετά από ένα περιστατικό με  τον Maddox ενώ βρίσκονταν εν πτήσει με ιδιωτικό jet. Oι Αρχές του Λος  Άντζελες και οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν ενημερωθεί και είχε ξεκινήσει επίσημη έρευνα που όμως ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύπτει ενοχή του Pitt για κάποιο αδίκημα.

Read More

And More