Anita Brand: Περιγράφει την καθημερινοτητά της με τον Χάρη Χριστόπουλο και το γιο τους

Η Anita Brand και ο Χάρης Χριστόπουλος εδώ και μερικούς μήνες έχουν ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους το μοναχογιό τους. Οι δυο τους έχουν αφοσιωθεί στην ανατροφή του μικρού, όμως η γνωστή make up artist είναι εκείνη που βρίσκεται συνεχώς μαζί του, καθώς ο φωτογράφος έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Έτσι, η Anita Brand θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram τι περιλαμβάνει μια τυπική ημέρα της καθημερινότητάς της, τώρα που υπάρχει στη ζωή ο γιος της. 

“Σκέφτηκα να σας πω πως περνάμε εδώ στο σπίτι ένα πρωί και να σας ρωτήσω ποιος ζει το ίδιο πράγμα με μένα; Τελειώνω με το Pilates (τι ζητάω καημένη μάνα 1-2 ώρες την εβδομάδα!!!! λίγο να γυμνάζω το κορμί μου)

Κοιτάω το μωρό, κοιμάται ( Ο Χάρης πρέπει να φύγει για δουλειά) αναρωτιέμαι τι να πρωτο κάνω αφού έχω αυτή την πολυτέλεια που κοιμάται το μωρό. Και βγάζω πρόγραμμα ολόκληρο… Θα φτιάξω ένα φανταστικό πρωινό/μεσημεριανό θα φτιάξω καφέ θα κάνω ένα υπέροχο μπάνιο και θα απολαύσω το φαγητό μου και το καφεδάκι μου με την ησυχία μου μέχρι να ξυπνήσει το μωρό.

Εννοείται πως μόλις φτιάχνω το πρωινό μου και το καφέ μου και είμαι έτοιμη να κάτσω να τα απολαύσω, ξυπνάει το μωρό και εννοείται πως εκείνη τη στιγμή θέλει να φάει και θα φάει για μισή ώρα γιατί έτσι θέλει… Εννοείται πως θέλει μετά αλλαγή εννοείται πως θέλει μετά παιχνίδι και εγώ κοιτάω με λυπημένο βλέμμα το πιάτο mou και το καφέ μου που έχουν παγώσει πια και σκέφτομαι: παιδιά γιατί όλα αυτά στη μαμά συμβαίνουν κ στον μπαμπά κοιμούνται με τις ώρες σαν αγγελούδια…” έγραψε χαρακτηριστικά η Anita Brand.

Read More

And More