Aντελίνα Βαρθακούρη: Το ξεχωριστό μήνυμα για τη γιορτή του συζύγου της Χάρη

Με ένα ξεχωριστό μήνυμα και μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram επέλεξε η Αντελίνα Βαρθακούρη να ευχηθεί στον σύζυγό της Χάρη για την ονομαστική της εορτή.

 Η παρουσιάστρια που εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται με τον Χάρη Βαρθακούρη στο τιμόνι της παρουσίασης της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου στο ΣΚΑΪ, “ΣουΚου Family” είναι παντρεμένη με τον γνωστό τραγουδιστή και συνθέτη από το 2010 και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την 11χρονη Μελωδία και την 9χρονη Λιόνα.

Σήμερα λοιπόν με αφορμή την ονομαστική εορτή του συζύγου της η Αντελίνα προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσω της οποίας εξομολογούνταν όλα όσα νιώθει για εκείνον.

“Η δύναμη του αληθινού ΜΑΖΙ… όταν το ΜΑΖΙ είναι αληθινό έχει μια ακατανίκητη δύναμη αλλά για να τη γευτείς και να πιεις το γάργαρο νερό της πηγής της πρέπει να ματώσεις γιατί ο δρόμος έχει ανηφόρες, αγκάθια και σκοτάδια και για να παραμείνει το ΜΑΖΙ για ΠΑΝΤΑ πρέπει να πιστεύεις “στο για ΠΑΝΤΑ” και να αντέχεις να ταξιδεύεις χέρι-χέρι με την ταπεινότητα, τον αγώνα και την συγχώρεση, αλλά όταν το όνειρο για την “τελευταία ανάσα” είναι κοινό και σας βρίσκει ΜΑΖΙ, τότε η διαδρομή γινεται πιο εύκολη ή εσυ που αγαπάς τόσο, την αισθάνεσαι πιο εύκολη και οι δυσκολίες που ζείτε μαζί γράφουν ως μαθήματα και τότε γίνεσαι καλύτερος και πιο όμορφος άνθρωπος… δώσε χώρο στο ΜΑΖΙ, δώσε χώρο στην ΑΓΑΠΗ, που τόσα μπορεί να καταφέρει σε τούτο τον κόσμο.
Εδώ με το δικό μου ΜΑΖΙ…τον δικό μου Χαραλάμπη που λατρευω!!! @harryvarthakouris
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ, ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ…ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ…ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!” έγραψε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Read More

And More