Antonella: “Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από άνθρωπο της οικογένειάς μου”

Η Antonella μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και με αφορμή την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου, εξομολογήθηκε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από άνθρωπο της οικογένειάς της. Παράλληλα, η ταλαντούχα τραγουδίστρια ανέφερε πώς έμαθε η μαμά της για το περιστατικό. 

“Εύγε στους ανθρώπους αυτούς που μιλάνε για τέτοια πράγματα. Έχω μία ενσυναίσθηση με τη Σοφία Μπεκατώρου όσον αφορά στην κακοποίησή της από προσωπική εμπειρία. Η δική μου εμπειρία δεν έφτασε σε αυτό το άκρο, ήταν όμως πολύ έντονη γιατί ήμουν σε πολύ μικρότερη ηλικία. Ήταν μέσα από την οικογένεια. Είναι κάτι ακραίο… Δεν είναι ότι δεν το ξεπερνάς, είναι απλά ότι μαθαίνεις να ζεις με αυτό.

Ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος στη δική μου περίπτωση έκανε οικογένεια. Όταν, λοιπόν, εγώ βλέπω τα παιδιά του, που είναι κορίτσια, περνάει από το μυαλό μου ότι μπορεί αυτός ο άνθρωπος να κάνει το ίδιο. Να πω τι στη μαμά μου; Όχι, δεν το είπα. Το έμαθε όταν ήρθε σε μια παράσταση που έπαιζα την ιστορία μου μπροστά στο κοινό, χωρίς να ξέρουν ότι είναι αλήθεια.

Στο τέλος σηκώνει το χέρι της η μαμά μου και με ρωτάει πώς έλεγαν αυτόν τον άνθρωπο. Η μαμά μου είχε τρελαθεί και με ρώταγε γιατί σώπασα και δεν της το είπα. Δυστυχώς το έμαθε με αυτόν τον τρόπο γιατί εγώ δεν είχα τη δύναμη να της το πω”, εξομολογήθηκε η Antonella.

Δες το βίντεο:

Read More

And More