Asia Express: Αναχώρησαν οι παίκτες για το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας – Φωτογραφίες TLIFE

Το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαΐου, έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος οι 18 παίκτες που θα δούμε να διαγωνίζονται στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας «Asia Express» το οποίο θα δούμε να προβάλλεται στις οθόνες μας τη νέα σεζόν μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star.

Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities, ( Γιώργος ΜαυρίδηςΚρίστη Καθάργια, Χριστίνα ΠαππάΔημήτρης Παππάς, Μαυρίκιος ΜαυρικίουΙλάειρα Ζήση, Χρήστος ΖώτοςΣτέλιος Λεγάκης, Κωνσταντίνος ΒασάλοςΦίλιππος Ιωάννου/ FipsterΧριστίνα Κολέτσα Maria Maroulis,  Θεοδώρα ΡασέλΚλόντια Ρασέλ , Βιβή ΜπασινάΚατερίνα Καλίνογλου/Kat KatΝάσος ΓαλακτερόςΠαύλος Γαλακτερός ) πρόκειται να αναχωρήσουν από την Αθήνα με την πτήση των 22.00 με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Η πρόκληση που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στις 40 μέρες που θα κρατήσει αυτή η περιπέτεια είναι να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα! Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα!

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε στο αεροδρόμιο και εξασφάλισε μερικές φωτογραφίες από την άφιξη των ζευγαριών στο αεροδρόμιο.

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια

Η Θεοδώρα Ρασέλ με τη μητέρα της

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster

Στέλιος Λεγάκης – Χρήστος Ζώτος

Χριστίνα Κολέτσα

Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat – Βιβή Μπασινά

Το ρόλο του παρουσιαστή έχει αναλάβει ο Πέτρος Πολυχρονίδης που αγαπά την περιπέτεια και με το κέφι και το χιούμορ που τον διακρίνει, θα υποδέχεται τα ζευγάρια των παικτών και θα τους δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις «επικίνδυνες» αποστολές που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν σ’ αυτούς τους ξεχωριστούς προορισμούς και να ζήσουν έτσι, μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής. Συμπαρουσιάστρια, αναλαμβάνοντας τον πρωτότυπο ρόλο της ταξιδιώτισσας και εξερευνήτριας, η απολαυστική Ζενεβιέβ Μαζαρί, που θα μας γνωρίσει, με την πιο «ζεν» διάθεση, κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας, με λεπτομέρειες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναχώρησαν για το μεγάλο αυτό ταξίδι νωρίτερα από τα εννέα ζευγάρια και πιο συγκεκριμένα σήμερα το πρωί.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More