Asia Express – Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έφυγε για Ασία μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη – Φωτογραφίες

Οι 18 παίκτες που θα συμμετέχουν στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star με τίτλο «Asia Express» αναχώρησαν από την Ελλάδα, το απόγευμα της Τρίτης. Λίγο νωρίτερα, οι παρουσιαστές Πέτρος Πολυχρονίδης και Ζενεβιέβ Μαζαρί ξεκίνησαν το ταξίδι τους!

Μάλιστα, όπως θα δεις στις φωτογραφίες από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η πρώην κριτής και art director του GNTM δεν θα ταξιδέψει μόνη της! Μαζί της θα τη συνοδεύσει – τουλάχιστον για κάποιο διάστημα – και ο σύζυγός της Βασίλης Καρύδης.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον σύζυγό της στο αεροδρόμιο, έτοιμους να αναχωρήσουν για Ασία!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έχει αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή και με το κέφι και το χιούμορ που τον διακρίνει, θα υποδέχεται τα ζευγάρια των παικτών και θα τους δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις «επικίνδυνες» αποστολές που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν σ’ αυτούς τους ξεχωριστούς προορισμούς και να ζήσουν έτσι, μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής.

Συμπαρουσιάστρια, αναλαμβάνοντας τον πρωτότυπο ρόλο της ταξιδιώτισσας και εξερευνήτριας, η απολαυστική Ζενεβιέβ Μαζαρί, που θα μας γνωρίσει, με την πιο «ζεν» διάθεση, κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας, με λεπτομέρειες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.

 Στο αεροδρόμιο και ο Πέτρος Πολυχρονίδης, έτοιμος να ταξιδέψει στην Ασία για το νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More