Aθηνά Οικονομάκου: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου. Η δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται ήδη στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως αποκάλυψε μόλις χθες μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το μωράκι που περιμένει είναι κοριτσάκι.

Η ίδια, αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη παραμένει αρκετά δραστήρια αφού μόλις λίγες ημέρες πριν σταμάτησε τα γυρίσματα για τη σειρά “Έλα στη θέση μου” ενώ τρέχει συνεχώς και για τη σειρά ρούχων που βγάζει με τη Μαίρη Συνατσάκη. Μέσα σε όλα αυτά, η Αθηνά Οικονομάκου παραμένει και μια πολύ όμορφη γυναίκα που φροντίζει να περιποιείται τον εαυτό της και την εμφάνισή της.

Έτσι, σήμερα αποφάσισε να επισκεφθεί το κομμωτήριο και να αφεθεί στα χέρια των ειδικών προκειμένου να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της. Η αλλαγή αυτή δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα φρεσκάρισμα στα βαμμένα της μαλλιά στα οποία έδωσε έναν πιο ανοιχτό τόνο λέγοντας μάλιστα σε ανάρτησή της πως δεν πειράζει την ρίζα της. 

Ωστόσο η Αθηνά Οικονομάκου ανέφερε πως μετά την γέννηση της κορούλας της, θα αλλάξει είτε το χρώμα είτε το μήκος των μαλλιών της.

Read More

And More