Baby boom στο Παλάτι! Η πριγκίπισσα Ευγενία έγκυος στο πρώτο της παιδί

Δύο χρόνια μετά τον παραμυθένιο τους γάμο στον Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor, η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank περιμένουν το πρώτο τους παιδί! Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ είναι έγκυος για πρώτη φορά και όπως αναφέρει το Παλάτι, το μωράκι της θα έρθει στον κόσμο στις αρχές του 2021. 

Η μικρή κόρη της Δούκισσας του York, Sarah και του Δούκα του York, Andrew θέλησε να κάνει έναν ανοιχτό γάμο τον Οκτώβρη του 2018, με εκλεκτούς καλεσμένους, πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας και 1.200 κοινούς θνητούς! Παρόντες στον γάμο, μάλιστα, ήταν και ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle.

https://www.instagram.com/p/CFjXC8JHWrv/

Η ανακοίνωση του Παλατιού

https://www.instagram.com/p/CFjXPhpFPpJ/

Love story σαν από ταινία

Ήταν Φεβρουάριος του 2010,όταν η Πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης ταξίδεψε με την οικογένεια της σε ένα πριβέ ελβετικό θέρετρο για να γιορτάσει τα 50α γενέθλια του πατέρα της, του Δούκα της Υόρκης, Πρίγκιπα Ανδρέα. Εκεί σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο Ευγενία ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά τον Jack, ο οποίος βρέθηκε εκεί για πολύ λίγες μέρες μαζί με φίλους του για να κάνουν σκι.

Έτσι την εποχή που η Ευγενία σπούδαζε πολιτικές επιστήμες και ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Newcastle, ο 20χρονος Jack, εργαζόταν μετά το σχολείο σε ένα στέκι στην κομητεία του Devon, έχοντας χρέη μπάρμαν και σερβιτόρου, καθώς εκτός από τα φτιάχνει ποτά, έπρεπε να στρώνει και τα τραπέζια του μαγαζιού.

Βέβαια τίποτα από αυτά δεν στάθηκαν εμπόδιο για το ζευγάρι, καθώς η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον ίδιο χρόνο, βγαίνοντας από κλαμπ του Λονδίνου χεράκι- χεράκι. Από τότε, εδώ και δέκα χρόνια η πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης και ο Jack είναι αχώριστοι.

Read More

And More