Beyonce: Αποφάσισε να βάλει άνω τελεία στην καριέρα της και να επικεντρωθεί στην οικογένειά της

Η κορυφαία Αμερικανίδα τραγουδίστρια της R&B και ποπ, Beyoncé, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου της βρετανικής Vogue και μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της μιλά για τον νέο της στόχο, που δεν είναι άλλος από το να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της.

Με τα απροσδόκητα γεγονότα που συμβαίνουν μέχρι στιγμής φέτος, η Beyoncé εξηγεί τη σημασία του να αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά της.

«Ο νέος μου στόχος είναι να επιβραδύνω και να αποβάλλω το άγχος από τη ζωή μου», εξηγεί. «Μπήκα στη μουσική βιομηχανία στα 15 μου χρόνια και μεγάλωσα με τον κόσμο να παρακολουθώ και να αναλαμβάνω πρότζεκτ χωρίς διακοπή. Κυκλοφόρησα το Lemonade κατά τη διάρκεια της περιοδείας World Formation Tour, γέννησα δίδυμα, έδωσα συναυλία στο Coachella, σκηνοθέτησα το Homecoming, πήγα σε μια άλλη παγκόσμια περιοδεία με τον Jay (τον σύζυγό της Jay Z), ακολούθησε το Black Is King», συνεχίζει.

«Έχω περάσει πολύ χρόνο εστιάζοντας στην οικοδόμηση της εικόνας μου και στην εκπροσώπηση του πολιτισμού μου με τον καλύτερο τρόπο που ξέρω. Τώρα, αποφάσισα να δώσω στον εαυτό μου άδεια για να επικεντρωθώ σε αυτό που με ευχαριστεί», τονίζει.

 

Read More

And More