Big Brother – Αντώνης Αλεξανδρίδης: Η νέα αινιγματική ανάρτηση με… Νίτσε και Θάνο Μικρούτσικο

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων εβδομάδων, καθώς η απρεπής φράση του κατά τη διάρκεια του live streaming του Big Brother σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και στάθηκε αιτία για να αποβληθεί από το παιχνίδι.

«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του γνωστού reality ξεσηκώνοντας τον κόσμο των social media και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Από την ημέρα της αποχώρησής του έως σήμερα καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram διάφορες αινιγματικές φράσεις ή γνωμικά. Αυτή τη φορά, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης δανείστηκε μία φράση του αδερφού του Ανδρέα Μικρούτσικου, Θάνου, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή και τη συμπλήρωσε με την περίφημη ρήση του διάσημου Γερμανού φιλόσοφου, Φρίντριχ Νίτσε. 

“Από την ώρα που γεννιόμαστε μέχρι την ώρα που πεθαίνουμε περνάνε 4.160 Σαββατοκύριακα. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”, σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δες την ανάρτηση:

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης έκανε ακόμα μία αινιγματική ανάρτηση. 

 

Read More

And More