Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Ποιος θα είναι ο νικητής; Οι ζωές των φιναλίστ εκτός ριάλιτι

Big Brother: Αυλαία ρίχνει απόψε το reality του ΣΚΑΪ με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή – Ποιος θα καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη θέση κερδίζοντας το μεγάλο χρηματικό έπαθλο;

Παναγιώτης Πέτσας, Ανχελίτα, Ευδοκία Τσαγκλή και Νίκος Τακλής είναι οι τέσσερις φιναλίστ του φετινού Big Brother.

Οι ζωές τους εκτός Big Brother

Παναγιώτης Πέτσας – Επαγγελματίας παίκτης reality;

 

Μπορεί το φετινό Big Brother να μην είχε την επιτυχία του περσινού κύκλου, ωστόσο οι ιθύνοντες της παραγωγής αντιλήφθηκαν από την πρώτη στιγμή τη δυναμική του Παναγιώτη Πέτσα στο σπίτι του μεγάλου Αδερφού.

Με προϋπηρεσία σε X- Factor και GNTM ο Παναγιώτης Πέτσας αποδείχθηκε ένας από τους πιο καλά διαβασμένους παίκτες του reality.

Το 2019, ο Παναγιώτης Πέτσας είχε λάβει συμμετοχή στο X-Factor του Open Tv, τα live του οποίου παρουσίαζε τότε η Δέσποινα Βανδή. Ο 21χρονος τότε είχε τραγουδήσει μπροστά στον Γιώργο Θεοφάνους, την Μελίνα Ασλανίδου, τον Χρήστο Μάστορα και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο το «Είμαι αλλού» του συγκροτήματος Melisses.

Βέβαια, ο Παναγιώτης… κόπηκε από την πρώτη κιόλας audition, με τον Γιώργο Θεοφάνους να του λέει ότι ήταν… ό,τι χειρότερο είχε ακούσει ποτέ.

Ο Παναγιώτης Πέτσας έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο περσινό GNTM. Ο 21χρονος τότε είχε ενθουσιάσει στις auditions τους τέσσερις κριτές ενώ κατάφερε να προχωρήσει στο ριάλιτι μοντέλων από το οποίο και γνώρισε αρκετή δημοσιότητα.

Tο μεγάλο του κατόρθωμα ήρθε σε μικρότερη ηλικία μέσα από την προσπάθειά του να χάσει βάρος, όταν ο ίδιος είχε φτάσει να ζυγίζει 130 κιλά.

Ανχελίτα – Η τραγουδίστρια που αναστάτωσε το Big Brother

 

Το πραγματικό της όνομα είναι Ανχελίτα Πιερρίδη και είναι 25 ετών. 

Η Ανχελίτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Άριστη μαθήτρια του Μουσικού Λυκείου Αλίμου, ήταν πάντα ατίθαση και… πνεύμα αντιλογίας! Έχει κυκλοφορήσει δικό της τραγούδι και έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές πλαισιώνοντας γνωστούς καλλιτέχνες, όπως τον Σταμάτη Γονίδη.

Το 2019, η Ανχελίτα τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο στην Παραλιακή και αναστάτωνε τους θαμώνες με τις hot εμφανίσεις της της επί σκηνής.

Η μελαχρινή καλλονή άνοιγε τα προγράμματα δημοφιλών καλλιτεχνών δύο χρόνια πριν την γνωρίσουμε μέσα από το Big Brother.

Στο σπίτι του Big Brother ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή ανάμεσα στους συμπαίκτες της τον Παναγιώτη Πέτσα με τον οποίο και έγιναν ζευγάρι. Αν και κινδύνευσαν πολλές φορές να αποχωρήσουν, οι δυο τους κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό διεκδικώντας το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Ευδοκία Τσαγκλή – Η πολυταξιδεμένη παίκτρια του Big Brother

 

Η Ευδοκία Τσαγκλή γεννήθηκε στην  Ουκρανία, είναι πτυχιούχος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Δημοσιογραφίας και yoga. Ασχολήθηκε με τη διοργάνωση πάρτι σε διάφορα clubs της techno & house μουσικής κυρίως στη Γερμανία και την Ibiza. Ανήσυχο πνεύμα, λάτρης της φύσης και του ελεύθερου camping, πιστεύει στην αυτοβελτίωση και στην αυτογνωσία.

Ευαίσθητη και ευσυγκίνητη, βρίσκεται σε μία συνεχή αναζήτηση… Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά αλλά αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα μέσα από τη γλώσσα του σώματος!

Τα τελευταία 4 χρόνια, είναι συνειδητά μόνη της και έχει περισσότερους άνδρες φίλους παρά γυναίκες.

Η Ευδοκία Τσαγκλή είναι 30 ετών, ενώ ανήκει στις πιο cool  παίκτριες του φετινού Big Brother.

Τα ταξίδια αποτελούν προτεραιότητα για εκείνη μιας και ο λογαριασμός της στο instagram είναι γεμάτος με φωτογραφίες της από το εξωτερικό.

 

Νίκος Τακλής – Η ήρεμη δύναμη του Big Brother

 

Ο Νίκος Τακλής για πολλούς είχε ένα μεγάλο προνόμιο από την αρχή του Big Brother. Ο υπομονετικός του χαρακτήρας τον έκανε να απέχει από εντάσεις, φωνές και τσακωμούς, μιας και οι φορές που τον είδαμε να αντιδρά ήταν ελάχιστες.

Ο Νίκος Τακλής είναι 30 ετών. Στην προσωπική του ζωή, τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην Σαντορίνη όπου και περνά τα καλοκαίρι του. Αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και λατρεύει το ωραίο φύλο.

Λίγο πριν το φινάλε του Big Brother o Νίκος εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να κρατήσει σχέσεις με την Ευδοκία με την οποία ήρθαν πολύ κοντά οι δυο τους.

«Η Ευδοκία είναι μια πάρα πολύ καλή μου φίλη και ποτέ δεν ξέρεις…», δήλωσε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας σχέσης.

Δύο άντρες, δύο γυναίκες οι τέσσερις φιναλίστ! Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Big Brother;

Απόψε το βράδυ το reality του ΣΚΑΪ ρίχνει αυλαία δίνοντας σκυτάλη στο Survivor σε μια καθόλου καλή σεζόν για τα ελληνικά ριάλιτι – Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Big Brother; 

Η απάντηση σε λίγες ώρες!

Read More

And More