Big Brother: Αποχώρησε η Βασιλική Χάνου

Το βράδυ της Παρασκευής, προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ το δεύτερο live (μιας και η πρεμιέρα ήταν μαγνητοσκοπημένη) του Big Brother της νέας εποχής. Μια ημέρα πριν το live, λοιπόν, διεξήχθη η ψηφοφορία για τους υποψήφιους προς αποχώρηση, που ήταν όπως και την προηγούμενη εβδομάδα τρεις. 

Οι 19 παίκτες μπήκαν ένας ένας στο δωμάτιο επικοινωνίας και ψήφισαν δύο από τους συγκατοίκους τους, που θέλουν να δουν την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι. Οι τρεις παίκτες που βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση σε πρώτη φάση ήταν: η Ράνια Καραγιάννη, ο Χρήστος Μακρίδης, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και η Βασιλική Χάνου. Η Ράνια, ωστόσο, η οποία έχει κερδίσει το “Power of Veto” , αποφάσισε να σώσει τον εαυτό της. Έτσι, η Άννα Μαρία, ο Χρήστος και η Βασιλική βρέθηκαν σήμερα στον… τάκο.

Μετά την αποχώρηση του Jay Prodan στο προηγούμενο live, σήμερα αποχώρησε η Βασιλική Χάνου! Η 53χρονη παίκτρια έμεινε στο σπίτι του Big Brother, μόλις μία εβδομάδα, καθώς το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε να είναι εκείνη που πρέπει να φύγει από το παιχνίδι. Η Βασιλική συγκινημένη αγκάλιασε τους συμπαίκτες της και αποχώρησε…

 

Read More

And More