Big Brother: Αυτοί είναι οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση! (video)

Δυναμικά ξεκίνησε κατά την πρώτη βδομάδα προβολής του το νέο Big Brother στον ΣΚΑΪ, με το τηλεοπτικό κοινό να περιμένει πώς και πώς το πρώτο live, όπου θα μάθουμε ποιος θα αποχωρήσει από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Η ζωή των παικτών μέσα στο σπίτι φαίνεται πώς αποκτά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές, οι οποίοι συντονίστηκαν για μία ακόμα φορά μπροστά στις οθόνες τους.

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, παρακολούθησαν ακόμα ένα νέο επεισόδιο, που τα είχε όλα: Μία μυστική αποστολή που αποκαλύφθηκε, μια απαιτητική δοκιμασία με πολύ… νερό, «καυτά» πλάνα, νεύρα, έντονους καβγάδες και την πρώτη ψηφοφορία προς αποχώρηση.

Οι 17 παίκτες μπήκαν ένας ένας στο δωμάτιο επικοινωνίας και ψήφισαν δύο από τους συγκατοίκους τους που θέλουν να δουν την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι.

Οι τρεις παίκτες που βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση σε πρώτη φάση ήταν: ο Χρήστος Μακρίδης με 9 ψήφους, ο Νικόλας Παπαπαύλου με 5 ψήφους και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με 5 ψήφους.

Ωστόσο, η Σοφία Δανέζη κλήθηκε να «σώσει» έναν από αυτούς, καθώς ο «Μεγάλος Αδελφός» της έδωσε αυτό το προνόμιο, λόγω της επιλογής κρεβατιού με τον αριθμό 13. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει άλλη μία ευκαιρία στο Νικόλα, με αποτέλεσμα ο επόμενος παίκτης με τις περισσότερες αρνητικές ψήφους να παίρνει τη θέση του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Jay Prodan, ο οποίος μαζί με τον Χρήστο Μακρίδη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη θα βρεθούν στον… τάκο.

Read More

And More