Big Brother: Δεν το πίστευαν Παναγιώτης Πέτσας και Ανχελίτα όταν άκουσαν ποιος αποχωρεί

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές εντάσεις έφτασε στο τέλος της για το Big Brother.

Στο αποψινό live, οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα, υποδέχθηκαν στο πλατό δύο πρόσωπα που γνωρίσαμε στους προηγούμενους κύκλους του Survivor και είχαν καταφέρει να ξεχωρίσουν, τον Χάρη Γιακουμάτο και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα καθώς και τον δημοσιογράφο του Love it, Κωνσαντίνο Αρτσίτα. Μαζί και μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη, σχολίασαν όλες τις εξελίξεις στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Για αυτήν την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μαίρη Βαρσάμη, η Μαρία Αλεξόγλου, ο Νάσος Ντάλλης κι η Άννα Ελευθερίου. Αρχικά, ανάμεσα στους υποψήφιους ήταν και ο Παναγιώτης Πέτσας όμως, η Ανχελίτα που κέρδισε στην δοκιμασία του βέτο τον σωσε, με αποτέλεσμα να πάρει την θέση του στους υποψήφιους προς αποχώρηση, η Ευδοκία Τσαγκλή.

Οι πέντε υποψήφιοι διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού αλλά, όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους  ήταν ο Νάσος με τον Παναγιώτη Πέτσα και την Ανχελίτα να δείχνουν απογοητευμένοι από αυτή την εξέλιξη.

Read More

And More