Big Brother: Δες πώς σχολίασε το Twitter την “εξαφάνιση” του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το επεισόδιο της Δευτέρας!

Παρελθόν από το Big Brother αποτελεί ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, μετά τα χυδαία σχόλιά του για τις γυναίκες και τον βιασμό.

Συγκεκριμένα, σε συνομιλία που είχε με τον Χρήστο και τον Παναγιώρη Βαρουξή, είπε ότι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό». Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τους συμπαίκτες του.

Μετά από αυτό το περιστατικό, οι φωνές που ζητούσαν την ακύρωση του Big Brother, με πρώτο trend στο Twitter να είναι εδώ και ώρες το #cancelbigbrothergr, πλήθαιναν όλο και περισσότερο. Τελικά, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», αποφασίστηκε η άμεση αποχώρησή του 30χρονου Κρητικού από το ριάλιτι.

Στην έναρξη του αποψινού επεισοδίου προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα το εξής μήνυμα της παραγωγής: “Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αποβλήθηκε από την παραγωγή του Big Brother, καθώς παραβίασε όρους και κανόνες του παιχνιδιού” , ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου δεν είδαμε ούτε ένα πλάνο του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Το μοντάζ έκανε το θαύμα του και ο παίκτης εξαφανίστηκε ως δια μαγείας από το σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού” με τους χρήστες του Twitter να το αντιλαμβάνονται άμεσα και να μην το αφήνουν ασχολίαστο…

Δες μερικά από τα tweets τους:

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More