Big Brother: Φίλος του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Tlife τον υπερασπίζεται – ”Έκανε black χιούμορ, ήταν λάθος του”

Η αποπομπή του παίκτη του Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη μετά το χυδαίο και σεξιστικό σχόλιο που έκανε, περί βιασμού, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και μάλιστα υπήρξαν τοποθετήσεις και πολιτικών προσώπων.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στον Αγιο Νικολάο Λασιθίου οι φίλοι του και άνθρωποι που τον γνωρίζουν και τον έχουν ζήσει από κοντά μιλούν με τα καλύτερα λόγια, για εκείνον και την οικογένειά του και εκφράζουν ανοιχτά την έκπληξη τους για τον συντοπίτη τους για τα όσα είπε

Ένας από τους φίλους του, μιλώντας στο TLIFE υποστήριξε ότι παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά του και ότι ήταν μία αποτυχημένη απόπειρα χιούμορ, η οποία μπορεί να ειπωθεί σε μία παρέα,ωστόσο ήταν λάθος του Αντώνη, να μιλήσει με αυτό τον τρόπο από την στιγμή που γνωρίζει ότι τα όσα λέει και κάνει,  καταγράφονται από τις κάμερες, όπως ανέφερε.

“Εγώ πιστεύω ότι πήγε να κάνει ένα black χιούμορ το οποίο άλλο να το λες σε μία παρέα, άλλο να το λες live σε μία κάμερα, μεταφράστηκε λάθος και ήταν μια συζήτηση που κάνουν οι άντρες μεταξύ τους , δεν έπρεπε να ειπωθεί εκείνη τη στιγμή και στον τόπο που βρίσκεται . Δεν είναι πάντως αυτό που τον εκφράζει. 
Ηταν μια συζήτηση των αντρών, που λένε κάποια πράγματα,συζητάνε μεταξύ τους, τα οποία δεν τα ξέρουν καθόλου οι γυναίκες . Εννοείται ότι αυτά τα πράγματα δεν τα λένε οι άντρες σε γυναίκες μπροστά και ούτε τα εκφράζουν. Το κάνουν για μία πλάκα γιατί θεωρούν ότι ο άλλος θα γελάσει.
Αλλά επειδή εγώ είμαι φίλος της οικογένειας, δεν είναι αυτό που φάνηκε. Δεν είναι αυτό που φάνηκε στη κάμερα, είναι το άκρως αντίθετο ίσα ίσα αν ρωτήσετε φίλες του που είναι κοντά στην ηλικία του, δεν είναι αυτό που βγήκε στον αέρα“.

Ο Αντώνης προέρχεται από μια καλή οικογένεια, με αρχές που τηρεί τις παραδόσεις τόνισε φίλος της οικογένειας που μίλησε στο TLIFE:

“Είναι ένα παιδί με αρχές, δεν εκφράζει τέτοιες απόψεις. Προέρχεται από μια καλή οικογένεια, στις μέρες μας, τέτοια δείγματα οικογένειας δεν υπάρχουν. Δηλαδή να μαζεύεται όλη η οικογένειά μαζί, να τρώνε όλοι μαζί…. Είναι μία πραγματική οικογένεια όπως στις παλιές γενιές. Η μητέρα είναι καθηγήτρια Αγγλικών και ο πατέρας οδηγός σε μεταφορική εταιρία”.

Read More

And More