Big Brother – Γρηγόρης Τσεκούρας: Όλα πρέπει να γνωρίζεις για τον δεύτερο παίκτη που πέρασε στον μεγάλο τελικό (pics,vid)

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας είναι ο δεύτερος διαγωνιζόμενος του Big Brother που πέρασε απευθείας στον μεγάλο τελικό του γνωστού reality.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο ίδιος κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα της ασυλίας και έτσι σήμερα δεν θα βρεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, όπως οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους. Να σου θυμίσουμε ότι ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον τελικό είναι ο Ζακ Ιωαννίδης.

(Διάβασε επίσης: Big Brother – Ζακ Ιωαννίδης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον 30χρονο παίκτη που πέρασε στον τελικό)

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη ζωή του Γρηγόρη Τσεκούρα

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας είναι 31 ετών και απόφοιτος του Πολυτεχνείου της Ξάνθης και διατηρεί το δικό του γραφείο στη Μύκονο. Και οι δύο γονείς του είναι γιατροί.

Ο πολιτικός μηχανικός είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του φωτογραφίες από τα δεκάδες ταξίδια του εντός και εκτός Ελλάδας. Νέα Υόρκη, Πουέρτο Ρίκο, Ταϊλάνδη, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Άγιος Δομίνικος και Βιετνάμ αποτελούν κάποιους από τους προορισμούς των ταξιδιών του.

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας έχει πάθος με τη γυμναστική, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το κορμί του, ενώ ο ίδιος δηλώνει κοινωνικός, δυναμικός, δραστήριος αλλά και πολύ ακατάστατος. 

 

Read More

And More