Big Brother – Γρηγόρης Τσεκούρας: Ποιος είναι ο παίκτης που έχει κάνει άνω κάτω το σπίτι; Φωτογραφίες από τη ζωή του

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας είναι ένας από τους παίκτες του Big Brother που έχουν καταφέρει να φτάσουν με σχετική άνεση τους οκτώ φιναλίστ. Ο ίδιος είχε επιλέξει να κρατάει χαμηλούς τόνους και να ακολουθεί τη δική του στρατηγική, μια στρατηγική που απ’ ότι φάνηκε στο χθεσινό επεισόδιο έχει καταλάβει η Σοφία Δανέζη.

Η ξανθιά τραγουδίστρια σε συνομιλία που είχε με τον Δημήτρη Κεχαγιά, υποστήριξε ότι ο Γρηγόρης Τσεκούρας ακολουθεί στρατηγική, θέλει να βρίσκεται κοντά σε όλους για να μην ψηφίζεται αρνητικά, ενώ μεταφέρει κουτσομπολιά από την μία παρέα στην άλλη. Η Σοφία Δανέζη γι’ ακόμα μια φορά δεν μάσησε τα λόγια της και εξομολογήθηκε όλα όσα σκέφτεται. 

 Βέβαια, δεν έλειψε και η διαμάχη ανάμεσα στον Δημήτρη Κεχαγιά και τον Γρηγόρη Τσεκούρα, με τους τόνους να υψώνονται και τις αποκαλύψεις για τη σχέση τους να γίνονται. Ο Γρηγόρης Τσεκούρας δεν παρέλειψε να ρίξει τα καρφιά του στη Σοφία Δανέζη κατηγορώντας την ότι μεταφέρει αλλιώς τις λέξεις που την συμφέρουν στον Δημήτρη Κεχαγιά προκειμένου να δημιουργήσει πρόβλημα στη φιλία τους.

Ποιος είναι όμως ο Γρηγόρης Τσεκούρας που έχει φέρει τα πάνω – κάτω στο σπίτι του Big Brother;

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας είναι 31 ετών και απόφοιτος του Πολυτεχνείου της Ξάνθης και διατηρεί το δικό του γραφείο στη Μύκονο. Και οι δύο γονείς του είναι γιατροί.

Ο γοητευτικός πολιτικός μηχανικός είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του φωτογραφίες από τα δεκάδες ταξίδια του εντός και εκτός Ελλάδας. Νέα Υόρκη, Πουέρτο Ρίκο, Ταϊλάνδη, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Άγιος Δομίνικος και Βιετνάμ αποτελούν κάποιους από τους προορισμούς των ταξιδιών του.

Ο ίδιος έχει πάθος με τη γυμναστική, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το καλλίγραμμο κορμί του, ενώ δηλώνει κοινωνικός, δυναμικός, δραστήριος αλλά και πολύ ακατάστατος. 

Read More

And More