Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης Κεχαγιάς – Βίντεο

Μια πολύ συγκινητική στιγμή του Δημήτρη Κεχαγιά παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του Big Brother. Ο 28χρονος βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και με δάκρυα στα μάτια εξέφρασε στο “Μεγάλο Αδελφό” το πόσο πολύ του λείπει η μητέρα του. Με αφορμή τη γιορτή της και το γεγονός ότι φέτος δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της, ο ίδιος “λύγισε” και ξέσπασε σε κλάματα.

«Θέλω να με βοηθήσεις γιατί γιορτάζει και η μάνα μου. Είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα της πω έτσι χρόνια πολλά και θα ήθελα περισσότερο να βοηθήσεις. Να της πεις τα χρόνια μου πολλά και ότι τη λατρεύω. Μου λείπει πάρα πολύ. Λυπάμαι που δεν θα είμαι κοντά της τώρα στη γιορτή της, αλλά νοητά θα είμαι δίπλα της.

Νιώθω πολύ ευτυχισμένος που με αγαπάνε και οι δύο μου οι γονείς. Όλα τα άλλα τα φτιάχνεις και τα παλεύεις, αν δεν έχεις γονείς που σε λατρεύουν δεν πας πουθενά… Η καλύτερη μάνα του κόσμου είναι! Η μάνα μου είναι τρελή βασικά, είναι μια ωραία τρελή. Έχει κάνει στη ζωή της πολλά… Είναι παλικάρι! Έχει περάσει πολλά στη ζωή της. Την αγαπάω πάρα πολύ, βέβαια, έχουμε τις αντιπαλότητές μας, τις κόντρες μας, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να έχω πιο υπέροχη μάνα από αυτή που έχω”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Read More

And More