Big Brother: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε για το σκάνδαλο με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη – “Συμφωνώ απόλυτα με τον σταθμό” (video)

Παρελθόν από το Big Brother αποτελεί ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, μετά τα χυδαία σχόλιά του για τις γυναίκες και τον βιασμό. Συγκεκριμένα, σε συνομιλία που είχε με τον Χρήστο και τον Παναγιώτη Βαρουξή, είπε ότι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό». Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τους συμπαίκτες του.

Μετά από αυτό το περιστατικό, οι φωνές που ζητούσαν την ακύρωση του Big Brother πλήθαιναν όλο και περισσότερο. Τελικά, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», αποφασίστηκε η άμεση αποχώρησή του 30χρονου Κρητικού από το reality.

Στην έναρξη του δεύτερου live του Big Brother, τόσο ο Χάρης Βαρθακούρης όσο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα μπορούσαν να σιωπήσουν και τοποθετήθηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ για το ατυχές αυτό συμβάν που έγινε στο Live Streaming του site. 

«Ήταν μια εβδομάδα περίεργη για μας, συνέβη ένα γεγονός που μας στεναχώρησε όλους πολύ. Το οποίο, φυσικά, οδήγησε στην αποβολή του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι του Big Brother. Αυτό που συνέβη, δεν προβλήθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ. Μεταδόθηκε στο διαδικτυακό live streaming και αμέσως καταδικάστηκε τόσο από εμάς όσο και από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης στο καλωσόρισμα του τηλεοπτικού κοινού.

“Βγαίνει ο τύπος στο διαδίκτυο και καλούν το ραδιοτηλεοπτικό να εγκαλέσει τον ΣΚΑΪ για όλα αυτά που συνέβησαν. Αυτό είναι τρομακτικό. Το ΕΣΡ μπορεί να διακόψει ακόμη και εκπομπή αλλά μόνο για πόσα γίνονται στον ερτζιανό αέρα, αλλά και στον τηλεοπτικό. Εδώ είχαμε μια διαδικτυακή ιστορία. Ο ΣΚΑΪ δεν είναι αν το σταμάτησε… Με μοναδική ευαισθησία και ταχύτητα, το απομόνωσε. Έκοψε τη διαδικτυακή εκπομπή. Δεν έδειξε κανένα στιγμιότυπο. Αρκέστηκε σε μια ανακοίνωση πειθαρχικού χαρακτήρα. Το έκανε με λεπτότητα. Έκοψε την κεφαλή σύριζα. Χειροκροτώ τον ΣΚΑΪ για αυτό που έκανε και το πώς αντέδρασε. Έχουν έννοια τον τηλεθεατή. Σε μια εκπομπή δύσκολή, υπάρχει έννοια. Συμφωνώ απόλυτα με τον σταθμό”, δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Τα αντανακλαστικά του ΣΚΑΪ ήταν άμεσα. Για όλα τα κακά της μοίρας μας φταίει ο Big Brother; Τόσα προβλήματα, μνημόνια, κορονοϊός. O Big Brother είναι το θέμα; Εγώ πρότεινα στον σταθμό να έχουμε τον Αντώνη σήμερα, για να του κάνω μια συνέντευξη. Σε διαβεβαιώνω ότι αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήμουν καταπέλτης. Θα τον ρωτούσα αν είναι βιαστής…” ανέφερε επίσης ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Read More

And More