Big Brother: Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης απολογήθηκε μετά τα περί βιασμού και εκδιώχθηκε από το σπίτι! (video)

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η χυδαία και σεξιστική ατάκα που είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στο Big Brother και η οποία μεταδόθηκε στο live streaming του site του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο Κρητικός παίκτης βρισκόταν στο δωμάτιο και μιλούσε με τους συμπαίκτες του Χρήστο και Παναγιώτη Βαρουξή για γυναίκες, όταν είπε χαρακτηριστικά: «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βίασμα».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έκανε αμέσως τον γύρω των social media, με το κοινό οργισμένο να ζητά τόσο την αποπομπή του παίκτη από το παιχνίδι, όσο ακόμη και την ακύρωση του reality.

Μάλιστα, μετά την κατακραυγή που προκλήθηκε, έκανε παρέμβαση μέχρι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε από βίντεο που κυκλοφόρησε αργά το βράδυ της Κυριακής, ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε τον Αντώνη στο δωμάτιο επικοινωνίας και αφού καταδίκασε τη δήλωση που έκανε, ρωτώντας τον αν έχει ασκήσει ποτέ βία σε γυναίκα με εκείνον να το αρνείται κατηγορηματικά, του ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι του Big Brother.

Δες το επίμαχο βίντεο

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασα σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δεν μπορώ να το χωνέψω, με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές. Έχω καλή οικογένεια, έχω παιδεία. Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε σε οικογένεια με βία, ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Και αισθάνομαι ντροπή προς αυτό το θέμα και θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσω. Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς. Το έχω καταλάβει, το έχω κατανοήσει. Δεν έχω κατέβει από κάνα βουνό. Και ούτε είμαι 15 χρονών να μην μπορώ να ελέγξω αυτό που θα πω», είπε μεταξύ άλλων ο Κρητικός παίκτης.

Read More

And More