Big Brother: Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης πήγε μέσα για ξυλοδαρμό; (video)

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με το χυδαίο σχόλιό του περί βιασμού, το οποίο μεταδόθηκε στο live streaming του site του ΣΚΑΪ, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης τέθηκε εκτός Big Brother.

Συγκεκριμένα, ο Κρητικός παίκτης βρισκόταν στο δωμάτιο και μιλούσε με τους συμπαίκτες του Χρήστο και Παναγιώτη Βαρουξή για γυναίκες, όταν είπε χαρακτηριστικά: «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βίασμα».

Το εν λόγω απόσπασμα έκανε αμέσως το γύρο των social media, με το κοινό οργισμένο να ζητά τόσο την αποπομπή του παίκτη από το παιχνίδι, κάτι που πραγματοποιήθηκε άμεσα, όσο ακόμη και την ακύρωση του reality.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα ακόμα βίντεο από προηγούμενη μέρα, στο οποίο ο Αντώνης Αλεξανδρίδης υποστηρίζει μιλώντας στους συμπαίκτες του ότι μπήκε μέσα για ξυλοδαρμό.

«Εγώ δεν φοβάμαι έξω. Εγώ φοβάμαι εδώ μέσα, μήπως παραβώ τους κανόνες και θα με διώξουν από το παιχνίδι. Αν μου πει κανένας τίποτα, θα γίνει της που…ας. Θα του βγάλω το λαρύγγι. Θα φύγουμε από εδώ για εγκλεισμό. Πριν έρθω γλίτωσα μια μάχη με ένα στοπ. Δεν θα ήμουν εδώ τώρα… Πάντα κυκλοφορώ με ένα μαχαίρι πάνω μου…», είπε χαρακτηριστικά, ενώ έγνεψε καταφατικά όταν ο Χρήστος Μακρίδης τον ρώτησε αν είχε προβλήματα με τις Αρχές.

Το TLIFE επικοινώνησε με φίλους του Αντώνη κι εκείνοι υποστήριξαν ότι ο 30χρονος δεν είχε ποτέ μπλεξίματα με τον νόμο και θεωρούν ότι οι εμπρηστικές αυτές δηλώσεις του πρώην παίκτη του Big Brother έγιναν μόνο για χάρη εντυπωσιαμού.

Read More

And More