Big Brother: Ο δικηγόρος του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο ΤLIFE -“Είναι μετανιωμένος”

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο παίκτης που εκδιώχθηκε από το Big Brother, λόγω των χυδαίων σεξιστικών σχολίων περί βιασμού και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ταρακουνώντας συθέμελα έναν μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό, λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή του στο TLIFE και μέσω του νομικού του εκπροσώπου, Γιάννη Βέρρα, μιλά για το επίμαχο περιστατικό, δηλώνοντας μετανιωμένος.

“Επιφυλάσσομαι για τις ενέργειες που θα προβεί ο εντολέας μου. Εξ’αρχής, πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους ότι κάθε άποψη, κρίση, ή αντίληψη, η οποία μπορεί να απηχεί σεξιστικές, ρατσιστικές, ομοφοβικές και οποιουδήποτε είδους, τέτοιου περιεχομένου, δηλώσεις ή απόψεις, είναι καταδικαστέες και δεν έχουν θέση στη σύγχρονη κοινωνία. Παραταύτα, επιφυλάσσομαι για τις ενέργειες τις οποίες θα προβεί ο εντολέας μου και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο δικηγόρος του Αντώνη Αλεξανδρίδη μιλώντας για την ψυχολογία του πρώην παίκτη του Big Brother ανέφερε: “Η ψυχολογία του είναι ευαίσθητη, είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες... Δεν θα προβώ σε άλλη δήλωση προτού έρθω σε επικοινωνία με εκείνον και επιφυλασσόμεθα από κοινού για τη δημόσια συγγνώμη του, ενδεχομένως, δήλωσή του, με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμεί ο ίδιος να ενεργήσει και να πράξει από εδώ και στο εξής. Σε κάθε περίπτωση όμως, η εικόνα η οποία έχω ως εντολοδόχος, είναι ότι αυτός ο άνθρωπος είναι πραγματικά μετανιωμένος και δεν έχει συνειδητοποιήσει την έκταση την οποία έχει λάβει αυτή η αρνητική δημοσιότητα, μέσα από ένα τέτοιου είδους τηλεπαιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το οποίο πρέπει να είναι σαφές σε όλη την Ελλάδα, είναι ότι τέτοιου είδους αντιλήψεις όπως αυτές που έχουν προβληθεί, με όποιον τρόπο κι αν προβάλλονται, από όποιον κι αν προβάλλονται, είναι καταδικαστέες”.

Άκουσε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο δικηγόρος του πρώην παίκτη του Big Brother

Read More

And More