Big Brother: Ο Δημήτρης Κεχαγιάς ξεσπά – Η νέα ανάρτηση όλο νόημα για τη Σοφία και η σκληρή απάντηση στους επικριτές του (pic)

Σχεδόν μία εβδομάδα έχει συμπληρωθεί από την αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Ο ίδιος έχει δεχτεί πληθώρα αρνητικών σχολίων για τη συμπεριφορά του εντός παιχνιδιού και καθημερινά απαντάει μέσα από μακροσκελείς αναρτήσεις στο προφίλ του στο Instagra. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο βρέθηκε η σχέση του με τη Σοφία και ο τρόπος που επέλεξε να δράσει.

“Ο Κεχαγιάς έχασε το έπαθλο για άλλους…. Ακούστε με λοιπόν… Παντελόνια “μιας και μου τα λερώνετε” απέναντι σε μια γυναίκα έχετε όταν σε μια φίλη,σύντροφο η οποία άλλη “κατηγορία” επιθυμείτε την στηρίζετε σε όλα…όταν κάνετε πίσω όταν ξέρετε να ακούτε να διαβάζετε και να κρίνετε όχι να φεύγετε για να μην “σπάσετε” το δάχτυλο που κρύβεστε από πίσω ώστε να καλύψετε το “ατσαλάκωτο” εγώ σας…

Όταν κάτι χάλαγε παλιά λέγανε το φτιάχναμε δεν το αλλάζαμε…Οι άντρες μάγκες μου μένουν άντρες όταν ξέρουν να στέκονται εκεί που πρέπει εκεί που επιθυμούν και γουστάρουν…Σάλτσες,σάλια και ψεύτικα λόγια δεν μου ταιριάζουν…Εμένα μου ταιριάζει ο εαυτός μου και όλοι εσείς απέχετε πολύ από αυτόν…Ο Δημήτρης χάθηκε απ την Σοφία έχασε για την Σοφία έπαιξε για την Σοφία…Ναι μάγκες και φίλες…Ο Δημήτρης είναι αυτός που εσείς όλοι δεν θα καταλάβετε ποτέ…έχασε κάμερες λεφτά και καρδούλες από όλους;;;

Δεν πειράζει κέρδισα εμένα και όλους εσάς που καταλάβατε εμένα!!!Όσοι είναι κοντά μου ξέρουν ποιος είμαι και τι είμαι…Δεν χρειάζεται να αρέσουμε γιατί η αλήθεια δεν αρέσει σχεδόν ποτέ!!! Εγώ είμαι εκεί και “παίζω” ακόμη γιατί εγώ τα θέλω μου και τα πρέπει μου τα τιμαω περισσότερο και απ τα παντελόνια μου που εσείς λερώνετε γιατί δεν έχετε…!!

Και αν είμαι τόσο λάθος μου το δείχνει η ζωή μου η ψυχή μου και όσα κουβαλάω μέσα μου…όχι εσείς!!! Έχασα το “παιχνίδι” αλλά κέρδισα πολλά άλλα,έμεινα ο Δημήτρης που ήμουν είμαι και θα είμαι και αυτό αξίζει περισσότερο από πολλά άλλα…. ΥΓ: Όλοι εσείς που είστε τόσοι πολλοί και σας ευχαριστώ ξέρετε που στηρίζουμε….είναι σαν να είμαι εγώ!!!!”, έγραψε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Read More

And More