Big Brother: Ο Δημήτρης Πυργίδης έτσι όπως δεν τον έχεις ξαναδεί. Γιατί τον λένε “χάος”; (pics, video)

Η συνήθης ατάκα του, μέσα στο Big Brother είναι “το χάος”. Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι ο Θεσσαλονικιός παίκτης, ο οποίος, με την εκκεντρική εμφάνιση και την έντονη προσωπικότητά του έχει ξεχωρίσει. Ως μοντέλο και επιχειρηματίας με κατάστημα ρούχων έχει στο ενεργητικό του, γνωριμίες με αρκετά πρόσωπα, από την ελληνική σόου μπιζ.

To TLIFE εξασφάλισε και σας παρουσιάζει το φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής του, απο την παιδική του ηλικία, ως σήμερα.


Ο Δημήτρης Πυργίδης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη συμπρωτεούσα, περνώντας ξέγνοιαστα παιδικά χρόνια με την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους. Στη φωτογραφία που βλέπεις στο TLIFE, με τα δύο μωρά, είναι ο Δημήτρης με τον ξάδελφό του Χρήστο, με τον οποίο, βαφτίστηκαν την ίδια μέρα και στην ίδια κολυμπήθρα.

 

Η μητέρα του, η κυρία Βέτα, μιλώντας στο Big Brother για τον Δημήτρη, τόνισε οτι ο γιος της είναι αυτοδημιούργητος, του αρέσει να λέει πάντα την αλήθεια κι έχει σαν πρότυπο την οικογένειά τους, τη θρησκεία και την πατρίδα. Μεγάλη αδυναμία της ζωής του είναι η αδελφή του, Γιούλη, με την οποία είναι πολύ αγαπημένοι.

Ο Δημήτρης με την αδελφή του Γιούλη και τον ξάδελφό του Χρήστο

Στο TLIFE μιλά ένα από τα πιο αγαπημένα, συγγενικά πρόσωπα του Δημήτρη, ο ξάδελφος του, Χρήστος Μυστακίδης: “Με τον Δημήτρη μεγαλώσαμε μαζί, είναι ένα ευαίσθητο πλάσμα, ένα παιδί που του αρέσει, απλόχερα, να δίνει χαρά στους γύρω του. Είναι καλός τεχνίτης, αυτό που λέμε, ότι “πιάνουν τα χέρια του”, με οτιδήποτε κι αν ασχοληθεί, είτε ηλεκτρολογικά είναι αυτά, είτε με το βάψιμο του σπιτιού! Το παλικάρι το έχει με οτιδήποτε και αν ασχοληθεί”.


Σύμφωνα με τον ξάδελφό του, ο Δημήτρης Πυργίδης είναι, κάποιες φορές, απρόβλεπτος, αλλά και αληθινός. Μέσα στο Big Brother είναι ο εαυτός του, όπως λέει, κι έχει το δικό του, μοναδικό στυλ για να προσεγγίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Με τον αγαπημένο του ξάδελφο, τότε… και τώρα


Αναφερόμενος στην λέξη “χάος”’ που αναφέρει συνέχεια ο μακρυμάλλης παίκτης, ο ξάδελφός του επισημαίνει πως ο Δημήτρης, στο παρελθόν, βίωσε κάποιες χαοτικές καταστάσεις. Συγκεκριμένα είπε: “Το χάος έχει δημιουργηθεί μετά από πολλές καταστάσεις που έχει περάσει στη ζωή του”. Ωστόσο, όπως τονίζει ο Χρήστος, ο 36χρονος παίκτης έχει βρει τον τρόπο κι έχει μάθει να δημιουργεί στο περιβάλλον του, ένα ευχάριστο κλίμα αισιοδοξίας και θετικής οπτικής.

Ακόμη και σε ένα καυγά, ο Δημήτρης, όπως αναφέρει ο ξάδελφός του, θα βρει τη χρυσή τομή και με καλή διάθεση θα επαναπροσεγγίσει το άτομο με το οποίο διαπληκτίστηκε. ”Δεν είναι στη νοοτροπία του να μαλώνει, αλλά κι αν τσακωθεί, θα πλησιάσει τον άλλον και θα του πει: “έλα να πιούμε ένα σφηνάκι και να τα βρούμε”

“O Δημήτρης έχει πολλή τρέλλα και του αρέσει να κάνει χαβαλέ. Κρύβει όμως και πολλές ευαισθησίες”, λέει μία φίλη και γειτόνισσα του. 

Read More

And More