Big Brother: Ο νέος παίκτης Βλαδίμηρος Νικόλα, είναι παρθένος, και αυτός είναι ο λόγος!

Νέο αίμα από την πρώτη εβδομάδα στο Big Brother! Xθες είδαμε δυο νέους παίκτες να μπαίνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και αίσθηση έκανε ο νεαρός Κύπριος Βλαδίμηρος Νικόλα

O Βλαδίμηρος, μίλησε με ειλικρίνεια για τη ζωή του και τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε.Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει βιώσει ενδοοικογενειακή βία και κάποιες φορές ένιωσε να φοβάται τον πατέρα του γιατί ασκούσε βία στη μητέρα του και γενικά είχε τυραννική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΣΚΑΪ ο νεαρός Βλαδίμηρος κάποτε ήταν παχύσαρκος και αυτό του δημιούργησε πρόβλημα στην ερωτική του ζωή. Πλέον ο νεαρός παίκτης έχει ένα υπέροχο κορμί και μάλιστα έχει κάνει φωτογραφίσεις ως μοντέλο. Η γυμναστική μπήκε για τα καλά στη ζωή τους και αυτό φαίνεται και από τα προσωπικά του social media

Στο δελτίο τύπου διαβάζουμε:

Ο Βλαδίμηρος είναι 22 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και ζει με τη μητέρα του. Είναι personal trainer και παράλληλα σπουδάζει μοντάζ.
Τα δύσκολα παιδικά του χρόνια δεν στάθηκαν εμπόδιο για να κυνηγήσει τα όνειρά του και να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για εκείνον και τη μητέρα του. Στο παρελθόν υπήρξε παχύσαρκος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν έχει ολοκληρώσει ερωτικά με κοπέλα.

Στο Big Brother μπαίνει για να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε κόσμο που βιώνει δύσκολες καταστάσεις.

Read More

And More