Big Brother: Παίκτρια του φετινού κύκλου αποκάλυψε πως στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με συμπαίκτη της

Μια αποκάλυψη για ένα ειδύλλιο δυο εκ των παικτών που είδαμε στον φετινό κύκλο του Big Brother έγινε σήμερα το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή «Όλα Γκουντ». Συγκεκριμένα, η Άννα Ελευθερίου την οποία στο παρελθόν είχαμε δει να συμμετέχει και στο Power of Love, μετά τη χθεσινοβραδινή αποχώρησή της από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα και έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

Πιο αναλυτικά, η Άννα Ελευθεριού αποκάλυψε πως στο παρελθόν υπήρξε για έξι μήνες ζευγάρι με έναν από τους συμπαίκτες της, τον Νίκο Τακλή.

«Έτυχε να τον γνωρίσω όταν τελείωσα το προηγούμενο παιχνίδι αλλά τώρα δεν θέλω να πω πολλά πράγματα αφού δεν τα είπαμε μέσα στο παιχνίδι. Αλλά γνωριζόμασταν και είχαμε μια σχέση, αρκετών μηνών. Ο Νίκος τότε δούλευε στην Σαντορίνη και είχαμε μια επικοινωνία όταν είχε έρθει στην Αθήνα για περίπου 6 μήνες. Μέσα στο σπίτι δεν ειπώθηκε αυτό, όταν μπήκα του είπα “Πως είσαι;” και μου λέει “Νίκος”. Όλη μέρα σκεφτόμουν γιατί γίνεται όλο αυτό, μπορεί να ήθελε να με προστατεύσει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννα Ελευθερίου για την σχέση της με τον Νίκο Τακλή.

Read More

And More