Big Brother – Παναγιώτης Πέτσας: Αυτά είναι τα show και reality που τον έχουμε ξαναδεί – Όταν το μοντέλο ζύγιζε 130 κιλά

Ο Big Brother της νέας εποχής επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής ανανεωμένο, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ένας από τους 14 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού ήταν και ο Παναγιώτης Πέτσας.

Το 22χρονο μοντέλο αποτελεί ένα γνώριμο για πολλούς πρόσωπο, καθώς η συμμετοχή του στο reality εγκλεισμού δεν ήταν η πρώτη φορά που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό! Ο γοητευτικός Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γλυφάδα έχει ως στόχο και όνειρο να γίνει διάσημος και πλούσιος ηθοποιός στην Αμερική. Βέβαια, τα τηλεοπτικά show που τον έχουμε δει, δεν είχαν καμία σχέση με την υποκριτική!

Πού έχουμε ξαναδεί τον Παναγιώτη Πέτσα:

Το 2019, ο Παναγιώτης Πέτσας είχε λάβει συμμετοχή στο X-Factor του Open Tv, τα live του οποίου παρουσίαζε τότε η Δέσποινα Βανδή. Ο 21χρονος τότε είχε τραγουδήσει μπροστά στον Γιώργο Θεοφάνους, την Μελίνα Ασλανίδου, τον Χρήστο Μάστορα και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο το «Είμαι αλλού» του συγκροτήματος Melisses.

Βέβαια, ο Παναγιώτης… κόπηκε από την πρώτη κιόλας audition, με τον Γιώργο Θεοφάνους να του λέει ότι ήταν… ό,τι χειρότερο είχε ακούσει ποτέ.

 

Ο Παναγιώτης Πέτσας έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο περσινό GNTM. Ο 21χρονος τότε είχε ενθουσιάσει στις auditions τους τέσσερις κριτές (Βίκυ Καγιά, Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη και Ζενεβιέβ Μαζαρί) και είχε περάσει πανηγυρικά στην επόμενη φάση με τέσσερα “ναι”. Ο Παναγιώτης είχε δηλώσει τότε ότι επιθυμούσε ασχοληθεί με το modelling, γιατί το θεωρεί τρόπο έκφρασης.

 

Δες τις καλύτερες στιγμές του μέσα στο reality μόδας:

Μάλιστα, πολύ πριν το X-Factor και το GNTM, ο Παναγιώτης Πέτσας είχε δηλώσει συμμετοχή και για το Survivor 2, στο οποίο εν τέλει η αίτησή του είχε απορριφθεί…

Δες το απόσπασμα από το Happy Day:

 

Μάλιστα, τόσο στο μουσικό talent show όσο και στο reality μόδας, το όμορφο μοντέλο είχε μιλήσει για την περίοδο που ζύγιζε 130 κιλά. Με πολύ πείσμα και επίμονη κατάφερε όχι μόνο να χάσει τα περιττά κιλά, αλλά και να γυμναστεί και να καταφέρει να αποκτήσει ένα άκρως καλλίγραμμο κορμί. Σήμερα είναι πραγματικά αγνώριστος!

«Ο γιος μας είναι ένα μικρό θαύμα. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Ο Παναγιώτης κάνει αυτό που του αρέσει και είναι ο εαυτός του. Για την ώρα, τουλάχιστον, είναι το παιδί μας, αυτός που ξέρουμε! Από 130 κιλά έφτασε να κάνει ένα σώμα και να μπει σε ένα διαγωνισμό στους δέκα καλύτερους στην Ελλάδα. Για εμάς αυτό είναι άθλος και βέβαια είναι για το κάθε παιδί που το βλέπει» είχε δηλώσει με περηφάνια ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου. 

«Ξεκίνησε πριν από τρία, τέσσερα χρόνια να θέλει να κάνει πράγματα για την εικόνα του να αδυνατίσει, να φτιάξει το σώμα του. Νωρίτερα ήταν στρουμπουλούλης. Το έκανε με πολλή σκληρή δουλειά για αυτό και εμείς είμαστε χαρούμενοι, που κάνει αυτό που θέλει τώρα. Άκουσε την καρδιά του και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. Είναι παράδειγμα ο Παναγιώτης. Εγώ αντλώ δύναμη από τον γιο μου και είναι ο ήρωας μου» είχε εξομολογηθεί επίσης ο κ. Βασίλης Πέτσας.

Δες φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία:

Έναν χρόνο μετά την πρεμιέρα του Greece’s Next Top Model, ο Παναγιώτης Πέτσας αποφάσισε να εγκλειστεί… σε ακόμη ένα σπίτι! Εκείνο του Big Brother! Το μοντέλο υποστηρίζει ότι θα είναι ήρεμη δύναμη και θα μιλάει μόνο όταν πρέπει. Όταν όμως μιλήσει, θα τα πει… έξω από τα δόντια.

 

Read More

And More