Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα, ο Αντιδήμαρχος στο άκουσμα της γυναίκας και της κόρης του (video)

Δεν σταματούν οι εκπλήξεις αλλά και οι έντονες συγκινήσεις στο σημερινό live του Big Brother, με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη. Ακόμη μια φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μακρίδη

Ο πρώην αντιδήμαρχος Σκύδρας είχε την ευκαιρία σήμερα να ακούσει, μετά από τρεις ολόκληρες εβδομάδες εγκλεισμού στο σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού”, τη φωνή της συζύγου του αλλά και της μονάκριβης κόρης τους. Ο Χρήστος Μακρίδης στο άκουσμα της αγαπημένης του, Δώρας, δεν συγκρατήθηκε και ξέσπασε σε δάκρυα, ενώ μόλις ακούστηκε στην τηλεφωνική σύνδεση η μόλις 2μισι ετών κορούλα του, Ραφαηλία – Μαρία, ο παίκτης πλάνταξε στο κλάμα.

«Δώρα σε αγαπάω πολύ εσένα και την μικρή. Θέλω να πω κάτι την Δώρα την παντρεύτηκα σε μια ημέρα. Αποδείχθηκε πως το πιο σημαντικό πράγμα της ζωής μου είναι η κόρη και η γυναίκα μου. Για εμένα αυτοί οι δύο άνθρωποι θα είναι το παν στην ζωή μου. Είναι η καλύτερη μάνα που υπάρχει στον κόσμο για εμένα. Την ακούω την κόρη μου και τρελαίνομαι τώρα. Θέλω να ανοίξω την πόρτα και να πηδήξω. Μου λείπετε».

Δες το βίντεο:

Με τη σύζυγό του, Δώρα

Με την κορούλα του, στην οποία τρέφει τεράστια αδυναμία.

Η παραμονή στο σπίτι του Big Brother, μακριά από την οικογένειά του, είναι πολύ δύσκολη για τον Χρήστο Μακρίδη. 

 

Read More

And More