Big Brother: Ποιος είναι ο κτηνοτρόφος, Νίκος Ζέκος, που έκανε δυναμική είσοδο στο σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού” (video)

Το Big Brother της νέας εποχής, όπως το χαρακτηρίζουν οι ίδιοι οι συντελεστές του, μπήκε για τα καλά στις ζωές μας, με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να είναι αρκετά υψηλά. 17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, έχουν κληθεί να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Απόψε το βράδυ, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, παρακολουθούμε το δεύτερο ουσιαστικά live επεισόδιο του Big Brother, καθώς η πρεμιέρα του παιχνιδιού προβλήθηκε μαγνητοσκοπημένη. Ο Χάρης Βαρθακούρης, λοιπόν, στο αποψινό επεισόδιο ανακοίνωσε την είσοδο ακόμη ενός νέου παίκτη. Ο Νίκος Ζέκος είναι 26 χρονών και είναι κτηνοτρόφος από το Κιλκίς!

Όλη η ζωή του είναι η ύπαιθρος, οπότε όπως καταλαβαίνεις ίσως να δυσκολευτεί κλεισμένος στο σπίτι του Big Brother. Ο Νίκος είναι παντρεμένος και με τη σύζυγό του έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Ο σκοπός που δήλωσε συμμετοχή στο reality του ΣΚΑΪ είναι να κερδίσει το έπαθλο, ώστε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του και να αγοράσει ένα σπίτι για εκείνους. 

Αυτό που δεν αντέχει, όπως δήλωσε στο βίντεο, είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές!

Μάλιστα, στο σημερινό live έδειξαν και στιγμιότυπα από τον γάμο του Νίκου Ζέκου που έγινε μόλις πριν λίγες μέρες στο Κιλκίς. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μάλιστα, αναρωτήθηκε πόσοι ήταν οι καλεσμένοι, με τον γαμπρό να απαντά πως τα μέτρα για τον κορονοϊό τότε επέτρεπαν έως 100 άτομα. 

Εμείς μαζέψαμε φωτογραφίες από την καθημερινότητα του νεαρού κτηνοτρόφου αλλά και από την προσωπική του ζωή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις παρουσιάζουμε σήμερα!

Ο νέος παίκτης έκανε δυναμική είσοδο μέσα στο σπίτι του Big Brother!

Read More

And More