Big Brother – Θέμης Κανέλλος: Έχασε 10 κιλά και δείχνει τις αλλαγές στο σώμα του

Ο Θέμης Κανέλλος, ο πρώην παίκτης του Big Brother, θέλησε να δείξει τις αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση, μετά την απώλεια βάρους.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός έχασε 10 κιλά και με μία σύνθεση φωτογραφιών στο Instagram, έδειξε το πριν και το μετά.

“1 χρόνος διαφορά με -10 κιλά βάρος και +10 κιλά ευτυχίας. Σημασία έχει να νιώθεις καλά εσύ με τον εαυτό σου… Τότε είχα πολύ αυτοπεποίθηση αλλά τώρα έχω ακόμη μεγαλύτερη και χαίρομαι που δεν χρειάζεται να κάνω συνέχεια φώτοσοπ το σώμα μου και να νιώθω άσχημα όταν βγαίνουν φωτογραφίες μου…

Με υγιεινή διατροφή, γυμναστική (aka την θεά @eirini_danihl) και λίγη στέρηση από κοτομπουκιές, σως, ζάχαρη, ψωμί κλπ. Κατάφερα να φτάσω σε ένα σημείο που είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος μέσα στο ίδιο μου το σώμα και ήθελα να περάσω ένα μήνυμα στο να μην κρίνουμε τους άλλους γιατί ΠΟΤΕ δεν ξέρεις με τι δαίμονες παλεύει ο καθένας μας καθημερινά..

Άμα έχετε φάει ποτέ bullying για τα κιλά σας, για την σεξουαλικότητα σας, το χρώμα του δέρματος σας, την εθνικότητα σας ή τις στιλιστικές σας επιλογές να ξέρετε ότι δεν έχετε εσείς το πρόβλημα.. Το πρόβλημα το έχουν αυτοί που βρίζουν και χλευάζουν άλλους ανθρώπους για τον τρόπο ζωής τους, την εμφάνιση τους και τις επιλογές τους.. Αυτοί είναι το πρόβλημα και ο εμετός και αυτής της κοινωνίας μας” έγραψε στη λεζάντα.

Read More

And More