Big Brother: Τι ισχύει τελικά για την πρεμιέρα του ριάλιτι εγκλεισμού και τον Αντώνη Αλεξανδρίδη;

Την Κυριακή 29 Αυγούστου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Big Brother. Ο Μεγάλος Αδερφός επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ πιο ανανεωμένος και έτοιμος να ταράξει τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκονται όπως έχει γίνει γνωστό ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την σύζυγό του Ναταλί Κάκκαβα ενώ ιδιαίτερη χροιά πρόκειται να δώσει με το σχόλιό της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Στο πρώτο live του Big Brother θα γνωρίσουμε τους 14 παίκτες  που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες ενώ καλεσμένη θα είναι η νικήτρια του περσινού κύκλου Άννα – Μαρία Ψυχαράκη. Οι φήμες ωστόσο ήθελαν ανάμεσα στους καλεσμένους να βρίσκεται και ο 31χρονος κρητικός Αντώνης Αλεξανδρίδης που μετά το χυδαίο σχόλιο που είχε κάνει για το γυναικείο φύλο σε ένα Live streaming αποβλήθηκε από την παραγωγή.

Οι φήμες αυτές έρχονται από το περιβάλλον του κρητικού. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει αφού η παραγωγή του Big Brother και ο σταθμός διαψεύδουν κατηγορηματικά την είδηση.

Επομένως η μόνη καλεσμένη που θα δούμε στο αυριανό Live θα είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Read More

And More