Big Brother: Το απίστευτο επεισόδιο στο live μεταξύ Μικρούτσικου και στελέχους της παραγωγής! – Οι φωνές, οι προσβολές και τα… γαλλικά

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος όπως είναι γνωστό, δεν ακολουθεί κανόνες. Το αντάρτικο ήταν ανέκαθεν ο μοναδικός τρόπος συμπεριφοράς στις τηλεοπτικές του συνεργασίες.

Έτσι λοιπόν, στο live της προηγούμενης Παρασκευής, ο Αντρέας επέλεξε να κάνει αυτό που κάνει πάντα, δηλαδή του… κεφαλιού του.

Τότε, στέλεχος της παραγωγής κατέβηκε στο πλατό και οι φωνές ακούστηκαν σε όλο το κτίριο. «Σε μαζέψαμε από τον δρόμο και σε φτιάξαμε. Σου είπαμε να μείνεις στη γραμμή που είχαμε συμφωνήσει. Θα σε γ@…σω».

Ακόμη και ο λαλίστατος πάντα Αντρέας αυτή τη φορά έμεινε άφωνος.

Σε προηγούμενο διαπληκτισμό με το ίδιο άτομο, ο Μικρούτσικος φέρεται να είχε απαντήσει: «Επειδή κ@..σα θα στο ξανακάνω για να με γ@..σεις»!

Αυτές οι παραγωγές, απαιτούν πειθαρχία, συντονισμό, σενάριο. Μπορούν εύκολα τα πράγματα να παρεκτραπούν. Οι παίκτες δοκιμάζουν τα όρια τους. Αν τα δοκιμάσουν και οι παρουσιαστές, τα πράγματα γίνονται επικινδύνως εκρηκτικά!

Η ατμόσφαιρα, λοιπόν, φαίνεται να είναι τεταμένη ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και το πρόσωπο της παραγωγής. Άραγε, θα έχουν πέσει οι τόνοι στο αυριανό live ή ο παρουσιαστής, με τον δικό του τρόπο θα δείξει την ενόχλησή του;

Read More

And More