Big Brother: Το φωτογραφικό άλμπουμ του μεγάλου τελικού με νικήτρια την Άννα Μαρία Ψυχαράκη!

Είκοσι παίκτες βρέθηκαν φιλοξενούμενοι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, ωστόσο μόνο μία αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια του Big Brother της νέας εποχής. Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο τελικός του reality, με νικήτρια την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Οι παίκτες που φιλοξενήθηκαν στο σπίτι του Big Brother μας κράτησαν συντροφιά για 16 εβδομάδες. Μοιράστηκαν μαζί μας τις ιστορίες της ζωής τους, τα όνειρα, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους. Μας κράτησαν συντροφιά για τόσα βράδια! Μαζί τους γελάσαμε, κλάψαμε, θυμώσαμε και συμπονέσαμε. Χθες το βράδυ, όλα τέλειωσαν και πλέον η Άννα Μαρία είναι έτοιμη να απολαύσει την τεράστια αγάπη του κόσμου αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Διάβασε επίσης: Big Brother: Μεγάλη νικήτρια η Άννα Μαρία Ψυχαράκη! Η ζωή της 36χρονης single δικηγόρου και οι προσωπικές φωτογραφίες της

Στον μεγάλο τελικό με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη, έδωσαν το παρών και πρώην παίκτες του Big Brother όπως ο Θέμης Κανέλλος, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, οι δίδυμοι Παναγιώτης και Χρήστος Βαρουξής, η Χριστίνα Ορφανίδου κ.α. Φυσικά από το πλευρό της Άννας Μαρίας δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί και η μητέρα της, η οποία τη στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Δες φωτογραφίες από τον τελικό του Big Brother:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More