Big Brother: Το μήνυμα της παραγωγής στην έναρξη του αποψινού επεισοδίου, για το χυδαίο περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη (video)

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με το χυδαίο σχόλιό του περί βιασμού, το οποίο μεταδόθηκε στο live streaming του site του ΣΚΑΪ, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης τέθηκε εκτός Big Brother. Συγκεκριμένα, ο Κρητικός παίκτης βρισκόταν στο δωμάτιο και μιλούσε με τους συμπαίκτες του Χρήστο και Παναγιώτη Βαρουξή για γυναίκες, όταν είπε χαρακτηριστικά: «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βίασμα».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έκανε αμέσως τον γύρω των social media, με το κοινό οργισμένο να ζητά τόσο την αποπομπή του παίκτη από το παιχνίδι, κάτι που πραγματοποιήθηκε άμεσα, όσο ακόμη και την ακύρωση του reality, μέσα από το hashtag #cancelbigbrother στο Twitter.

Η χυδαία αυτή ατάκα περί βιασμού έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες θύελλα αντιδράσεων, όχι μόνο από απλούς πολίτες, αλλά και από πολιτικούς. Μάλιστα, μέχρι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έκανε παρέμβαση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, αναφέροντας ότι ζήτησε για το θέμα την άμεση διερεύνησή του από το Ε.Σ.Ρ.

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Χάρης Βαρθακούρης, πραγματοποίησε μια οργισμένη ανάρτηση σχετικά με το θέμα αυτό στα social media, ενώ στην έναρξη του αποψινού επεισοδίου προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα το εξής μήνυμα: “Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αποβλήθηκε από την παραγωγή του Big Brother, καθώς παραβίασε όρους και κανόνες του παιχνιδιού” .

Όπως φαίνεται, το μοντάζ έκανε το θαύμα του και ο Αντώνης Αλεξανδρίδης εξαφανίστηκε από όλα τα πλάνα του αποψινού επεισοδίου.

Read More

And More