Bίκυ Καγιά: Flashback – Βραδινή έξοδος με τον Χρήστο Κολοβό 26 χρόνια πριν! Φωτογραφία

Η Βίκυ Καγιά είναι από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα που πέρασαν από την Ελλάδα με μεγαλη καριέρα! Λάτρεψε τον χώρο της μόδας και δεν τον εγκατέλειψε ποτέ αφού ασχολείται με αυτή και ως παρουσιάστρια αλλά και ως επιχειρηματίας!

Την Βίκυ την απολαμβάνουμε στο Star, τόσο στο GNTM, όσο και στο Shopping Star! Εκτός όμως από την πετυχημένη καριέρα της η παρουσιάστρια έχει μια πανέμορφη οικογένεια με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά και από αυτον τον έρωτα και το γάμο προέκυψαν δυο υπέροχα παιδιά που κάνουν τη ζωή της Βίκυς μοναδικά ξεχωριστή!

Το TLIFE, κάνει σήμερα ένα κοσμικό flashback στη ζωή της όμορφης Βίκυς με μια vintage φωτογραφία από το μακρινό 1994! Στη φωτογραφία είναι η Βίκυ με το γνωστό μοντέλο της εποχής, της χρυσής δεκαετίας του ΄90 Χρήστο Κολοβό. Ο Χρήστος τότε ήταν ο γόης της εποχής και έχει κάνει πασαρέλα φορώντας ρούχα διάσημος σχεδιαστών, στο Μιλάνο στο Παρίσι και φυσικά στην Αθήνα. 

H Bίκυ και ο Χρήστος σε βραδινή τους έξοδο στο Loft loft, σε αγώνες Kick boxing, κοσμούν τις σελίδες lifestyle περιοδικού το 1994

Read More

And More