Bίκυ Καγιά: Η σπόντα σε όσους αμφισβητούν την καριέρα της στο εξωτερικό

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Star, “Στη Φωλιά των Κου-Κου” βρέθηκε η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια και κριτής του GNTM εκτός από το ριάλιτι ομορφιάς αναφέρθηκε και στην καριέρα της, Μάλιστα, όση ώρα εκείνη μίλαγε για τις αναμνήσεις που έχει από τα πρώτα βήματά της στο χώρο της μόδας από την οθόνη πέρναγαν διάφορες φωτογραφήσεις και εξώφυλλα που έχει κάνει στα παρελθόν.

Oι δυο παρουσιαστές μάλιστα έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στις συνεργασίες που έχει κάνει η Βίκυ Καγιά με διεθνείς οίκους με την ίδια να βρίσκει την ευκαιρία για να ρίξει τη σπόντα της σε όλους όσους την κατηγορούν πως δεν έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο.

“Ξέρεις όμως τι γίνεται; Δεν έχω το αρχείο γιατί πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στους οίκους να σου δώσουν το βίντεο και τις φωτογραφίες που αυτό δε γίνεται γιατί είναι copyrighted και δε μπορώ να έχω αρχείο παρά μόνο αυτά που βρίσκω στο internet. Δε μπορούσες να κρατήσεις τότε το αρχείο, δε μπορούσαν να σου δώσουν την ταινία. Μόνο κάποιες επιδείξεις που τότε έδωσαν κάποια στο fashion tv, υπάρχει μόνο το Collection ένα περιοδικό με τις collection που έβγαινε τότε. Ήταν μια άλλη εποχή αλλά δε πειράζει έχω κάποια πράγματα” είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε με τον Λευτέρη Πανταζή στα 14 της χρόνια.

 

Read More

And More