Brooklyn Beckham: Υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο με τη ζάμπλουτη αρραβωνιαστικιά του, Nicola Peltz! Τι προβλέπει;

Τι και αν είναι μόλις 21 χρονών, ο Brooklyn Beckham ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Nicola Peltz. Ο γιος του David και της Victoria Beckham και η ζάμπλουτη κληρονόμος και ηθοποιός φαίνεται πως θα παντρευτούν… δυο φορές, μία σε κάθε άκρη του Ατλαντικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, οι δυο τους αποφάσισαν να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο, πριν τη μεγάλη μέρα, ώστε να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

«Τα προγαμιαία συμβόλαια μπορεί να μη φαίνονται ιδιαίτερα ρομαντικά, αλλά στις ΗΠΑ είναι πολύ συνηθισμένα και όλα τα μέλη της οικογένειας της νύφης έχουν συνάψει συμφωνίες με τους συντρόφους τους», δήλωσε μία πηγή και πρόσθεσε: «Η απόφαση του Brooklyn και της Nicola να προχωρήσουν νομικά ήταν εντελώς αμοιβαία. Είχε εμπειρίες με κορίτσια που ήταν απελπισμένα για τον όνομα των Beckham και είναι χαρούμενοι που η Nicola αγαπά τον Brooklyn για αυτό που είναι. Και, φυσικά, δεν χρειάζεται τα χρήματά του και έχει τη δική της επιτυχημένη καριέρα».

«Δεν είναι περίπλοκο. Βασικά, στην απίθανη περίπτωση ενός χωρισμού, και οι δύο πλευρές θα φύγουν από τον γάμο με αυτά που έβαλαν σε αυτόν. Αυτό περιλαμβάνει περιουσιακά στοιχεία και ιδιοκτησίες. Χρήματα δεν θα αλλάξουν χέρια» άναφέρει η πηγή στην The Sun.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Coachella Music Festival το 2017 και ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον περασμένο Ιούλιο, μετά από 11 μήνες σχέσης.

Read More

And More